Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Râzi cu lacrimi! Magie și comedie cu Magitot la Superland Brașov

Publicat:

Superland te invita sambata, incepand cu ora 16.00, la un super spectacol de magie și comedie cu Magitot. Magitot este unul dintre cei mai apreciat magicieni din țara, atat de catre televiziuni, avand deja nenumarate apariții, cat și de cei mai exigenți organizatori de evenimente. El a reușit sa amestece magia cu actoria, fiind absolvent al UNATC-ului. Magitot „s-a lansat” pe scena iUmor, unde a lasat gura casca atat juriul, cat și spectatorii și telespectatorii. Participarea la eveniment este gratuita! The post Razi cu lacrimi! Magie și comedie cu Magitot la Superland Brașov appeared first on…

Citeste articolul mai departe pe newsbv.ro…  

Sursa articol: newsbv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bia Khalifa are probleme cu legea. Ce fapte a comis fosta concurenta iUmor

12:25, 27.04.2024 - Bia Khalifa, fosta concurenta iUmor, are acum probleme cu legea. Tanara in varsta de 24 ani a fost implicata in mai multe conflicte de-a lungul anilor și a mai avut probleme cu legea și in trecut.

iUmor. Magicianul Robert Tudor, moment special de magie. Cum i-a surprins pe jurați / VIDEO

21:55, 07.04.2024 - Magicianul Robert Tudor a fost invitat special in cadrul ediției de astazi, 7 aprilie 2024, de la iUmor, sezonul 16. Episodul cu numarul 8 a inceput cu un moment de magie. Iata cum a reușit sa ii surprinda pe jurați.

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor, duminica, ora 20:00, la Antena 1. Cosmin Natanticu: „Nu se poate așa ceva, o sa creada lumea ca ne-am vorbit!”

13:05, 05.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „Nu se poate, o sa creada lumea ca ne-am vorbit!”

13:05, 04.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

JOI Lansare de carte la Muzeul Principia din Alba Iulia: Radu Matei Todoran prezinta volumul „Transilvania. Lacrimi și cruci”

15:50, 02.04.2024 - JOI Lansare de carte la Muzeul Principia din Alba Iulia: Radu Matei Todoran prezinta volumul „Transilvania. Lacrimi și cruci” JOI Lansare de carte la Muzeul Principia din Alba Iulia: Radu Matei Todoran prezinta volumul „Transilvania. Lacrimi și cruci” Joi, 4 aprilie 2024, la ora 17:00, la Muzeul Principia…

iUmor. Horia Manea, fostul concurent de la Chefi la cuțite, show de comedie. Ce reacție au avut jurații: ”Meriți cuțitul de aur”

00:30, 25.03.2024 - Horia Manea, fostul concurent de la Chefi la cuțite, a venit la iUmor pentru a-și demonstra talentul in arta umorului. Finalul nu a fost unul așteptat de acesta, iar jurații i-au apreciat...mancarea pregatita pentru ei.

Dupa ce a obținut ordin de protecție impotriva fiului sau, actrita Eugenia Serban face un apel in lacrimi catre autoritati: 'Legea trebuie schimbata'

16:01, 15.03.2024 - Actrita Eugenia Șerban a povestit la Antena 3 CNN chinul trait cu fiul ei, dependent de droguri. Aceasta a facut apel la autoritați pentru a face mai drastica legea pentru prevenirea si combaterea consumului de droguri. Fiul Eugeniei Șerban, acum in varsta de 30 ani, se lupta cu dependența de droguri…

Dorian Popa, in lacrimi in fața lui Teo Trandafir. Confesiunile facute despre desparțirea de Claudia Iosif: „Ustura in suflet”

10:35, 25.02.2024 - Dorian Popa a fost invitat la podcastul lui Teo Trandafir, unde a izbucnit in lacrimi. Celebrul artist a vorbit despre desparțirea de Claudia Iosif, dar și despre credința.Puțini sunt cei care știu ca Dorian Popa are o latura sensibila. „Barbatul cu inima”de leu” are curajul sa-și recunoasca greșelile.…


Ce parere ai despre aceasta stire?