Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Război în Gaza, ziua 201. UE cere o anchetă independentă asupra gropilor comune descoperite în spitalele din Fâşia Gaza

Publicat:
Război în Gaza, ziua 201. UE cere o anchetă independentă asupra gropilor comune descoperite în spitalele din Fâşia Gaza

a anuntat miercuri, prin vocea unui purtator de cuvant, ca doreste o anchetaindependenta” dupa descoperirea unor gropi comune in principalele doua spitale din , relateaza AFP. „Este ceva care ne obliga sa cerem o ancheta independenta asupra tuturor suspiciunilor si a circumstantelor” cu privire la aceasta descoperire, „pentru ca ea creeaza […] in Gaza, ziua 201. UE cere o ancheta independenta asupra gropilor comune descoperite in spitalele din a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol si foto: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Gaza, ziua 202. Bombardemente israeliene si lupte in zona Rafah

14:50, 26.04.2024 - Israelul a bombardat joi mai multe zone din Fasia Gaza, inclusiv orasul Rafah, unde armata se pregateste pentru o operatiune la sol in razboiul sau impotriva Hamas, in pofida avertismentelor din partea comunitatii internationale, transmite AFP. Multe capitale si organizatii umanitare se tem, in cazul…

UE cere o ancheta independenta asupra gropilor comune descoperite in spitalele din Fasia Gaza

17:36, 24.04.2024 - Uniunea Europeana a anuntat miercuri, prin vocea unui purtator de cuvant, ca doreste o ancheta "independenta" dupa descoperirea unor gropi comune in principalele doua spitale din Fasia Gaza, relateaza AFP.

UE cere o ancheta independenta in cazul gropilor comune descoperite la doua spitale din Fașia Gaza

16:35, 24.04.2024 - Uniunea Europeana a anuntat miercuri, prin vocea unui purtator de cuvant, ca doreste o ancheta „independenta” dupa descoperirea unor gropi comune in principalele doua spitale din Fasia Gaza, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

ONU cere ancheta dupa descoperirea unor gropi comune in Fașia Gaza: "Victimele au fost ingropate adanc si acoperite cu deșeuri”

18:31, 23.04.2024 - ONU a cerut marti o ancheta internationala dupa descoperirea unor gropi comune cu palestinieni uciși, in principalele doua spitale din Fasia Gaza, subliniind necesitatea unei anchete independente in fata actualului "climat de impunitate".

Reactia Chinei, dupa ce UE a anuntat ca investigheaza producatori chinezi de eoliene, inclusiv in Romania

14:55, 10.04.2024 - „Cred ca lumea este ingrijorata de tendintele protectioniste crescande ale Uniunii Europene”, a declarat intr-o conferinta de presa Mao Ning, purtatoare de cuvant a Ministerului Afacerilor Externe de la Beijing. „China este foarte ingrijorata de masurile discriminatorii luate de europeni impotriva companiilor…

„Foametea este folosita ca arma de razboi” in Fașia Gaza, spune șeful diplomației europene

12:06, 13.03.2024 - Inaltul reprezentant al UE pentru politica externa, Josep Borrell, afirma ca Fașia Gaza se confrunta cu un dezastru provcoat de om”, din cauza lipsei ajutoarelor umanitare din enclava unde, adauga oficialul european, „foametea este folosita ca arma de razboi”, relateaza BBC.O nava spaniola cu provizii…

Uniunea Europena cere o ancheta internationala cu privire la moartea lui Alexei Navalnii

19:10, 19.02.2024 - Uniunea Europeana s a declarat revoltata de moartea politicianului rus de opozitie Alexei Navalnii, pentru care responsabilitatea finala revine presedintelui Putin si autoritatilor ruse."Rusia trebuie sa permita o ancheta internationala independenta si transparenta cu privire la circumstantele decesului…

Decizie EBU: Israel poate concura la Eurovision 2024

15:36, 15.02.2024 - Uniunea Europeana de Radio și Televiziune (EBU) a hotarat ca Israelul poate concura la concursul Eurovision din acest an, in ciuda solicitarilor ca țara sa fie exclusa din competiție din cauza razboiului din Fașia Gaza, așa cum a fost exclusa Rusia dupa invadarea Ucrainei, informeaza The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?