Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ramore de la iUmor, situație neașteptată în avion. Cum a ajuns să aibă probleme la genunchi, din cauza unei stewardese. Are nevoie de șase luni pentru recuperare / VIDEO

Publicat:

Ramore de la iUmor a ajuns intr-o situație neplacuta, dupa ce a zburat cu avionul, in urma cu doua saptamani. trage un semnal de alarma și susține ca o stewardesa l-a lovit intenționat atunci cand mergea pe culoar cu acel carucior de mancare. Acum, are nevoie de șase luni de recuperare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ramore de la iUmor, singura reacție despre divorțul dintre el și Denisa Dragan. In ce relații a ramas cu mama fetiței sale: ”Este o situație delicata” / VIDEO

19:41, 30.04.2024 - Așteptarea a luat sfarșit! Ramore de la iUmor a facut primele declarații dupa ce Denisa Dragan a confirmat divorțul! Iata cum trece Remus Iosub prin toata aceasta situație și in ce relații a ramas cu mama fetiței lui, cu care s-a casatorit in urma cu doua luni!

Situație neașteptata in Targu-Jiu! O mașina a ramas blocata in service din cauza lucrarilor de pe strada | VIDEO

14:40, 23.04.2024 - Revoltat, patronul unui service din Targiu-Jiu a postat in mediul online imagini cu lucrarile de reabilitate a trotuarului din facea afacerii sale. Acesta susține ca din acest motiv, clienții nu pot ajunge la ei.

Ramore și soția lui divorțeaza la doar 2 luni de la nunta. Caștigatorul sezonului 13 iUmor și Denisa Dragan au o fetița de 5 luni

12:50, 16.04.2024 - Remus Iosub aka Ramore, așa cum s-a facut cunoscut in cadrul show-ului iUmor, și-a luat prin surprindere fanii dupa ce s-a aflat ca divorțeaza la doua luni distanța de la nunta! Iata ce detalii au ieșit la iveala in mediul online.

Ramore de la iUmor și soția lui au luat decizia de a divorța! Cei doi s-au casatorit in urma cu doar doi luni: ”Nu mai locuim impreuna”

09:35, 16.04.2024 - Ramore de la iUmor divorțeaza! Vestea a fost confirmata de soția lui, Denisa Dragan. Cei doi s-au casatorit in urma cu doar doua luni și au impreuna o fetița. Remus Iosub și soția lui s-au separat deja și nu mai locuiesc impreuna. Iata de ce au luat aceasta decizie.

Ioana Stroe, in vizorul jandarmeriei, din cauza clipurilor virale de pe social media! Cu ce situație s-a confruntat finalista de la iUmor

22:50, 15.04.2024 - Ioana Stroe a ajuns in vizorul jandarmilor, din cauza clipurilor virale postat pe rețelele de socializare. Cu ce situație s-a confruntat Mireasa de pe Calea Victoriei, in timp ce iși facea "tura". Nu este pentru prima data.

DSP a gasit „balauri” in apa care ajunge la populație și spune ca Aquabis nu o trateaza cum trebuie

07:45, 01.04.2024 - Direcția de Sanatate Publica a gasit in apa din Raul Bistrița, care este tratata de Aquabis și ajunge la populație pentru consum, E.Coli, Enterococi și bacterii coliforme. Apa netratata corespunzator de Aquabis ar ajunge la peste 1.300 de consumatori din municipiul Bistrița. In ultimul raport al Direcției…

Replica hilara a lui Ramore de la iUmor, dupa ce un barbat i-a jignit soția. Remus Iosub i-a dat o lecție: ”Trebuie sa schimbi remorca, este tonaj mare”

12:20, 06.03.2024 - Ramore de la iUmor i-a dat o replica neașteptata unui urmaritor, care i-a jignit soția. Fostul caștigator și-a aparat soția, iar mesajul sau a fost hilar. Totul a pornit dupa ce Remus Iosub și-a cumparat o mașina noua.

200 de pasageri au zburat timp de șase ore degeaba. Pilotul a aterizat pe pista de unde decolase, din cauza unor probleme

18:41, 15.02.2024 - Pasagerii unui zbor operat de compania aeriana KLM au avut parte de o situație neplacuta in timpul calatoriei. Personalul a observat cateva defecțiuni, astfel ca pilotul a decis sa se intoarca pe pista din Amsterdam, dupa ce au zburat timp de șase ore.


Ce parere ai despre aceasta stire?