Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ramona Olaru urmează sfaturile mamei sale pentru o relație amoroasă de durată. Cum trebuie să se comporte Cuza cu vedeta / FOTO

Publicat:

, sexy asistenta de la ”Neatza cu Razvan și Dani”, știe ce vrea de la un barbat, dupa ce mama sa i-a dat cele mai bune sfaturi pe care le și urmeaza pentru a avea o relație amoroasa de durata. Cuza trebuie sa se comporte intr-un anumit fel.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Motivul pentru care barbații fug de Ramona Olaru. Asistenta TV marturisește de ce nu are o relație: ”Le e frica...” / VIDEO

19:30, 05.04.2024 - Ramona Olaru este indragita asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani. Cu toate ca a avut mai multe relații, in prezent este singura și marturisește ca este foarte bine. Barbații din viața ei au fost intimidați de succesul ei, motiv pentru care au ales sa plece.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Ce ironie a facut asistenta TV: „Anul asta nu se mai ține...” / VIDEO

08:31, 27.03.2024 - Așa cum ne-a obișnuit, și in aceasta dimineața, Ramona Olaru a adus zambetele pe chipurile colegilor ei și, cu siguranța, și pe chipurile telespectatorilor. Ce ironie a facut asistenta TV in ediția de astazi a emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. 

”O mai vezi și pe aia...”. Ce parere are Catalin Bordea despre relația profesionala dintre Cuza de la Noaptea Tarziu și fosta lui iubita, Ramona Olaru / VIDEO

20:20, 26.03.2024 - Catalin Bordea este de-a dreptul impresionat de cat de bine se ințeleg Cuza de la Noaptea Tarziu și Ramona Olaru, deși au avut o relație de iubire și au trecut printr-o desparțire. Iata cum vede comediantul modul in care se ințeleg cei doi, avand in vedere ca se intalnesc, in fiecare dimineața, la Neatza…

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre babele din luna martie: „Privind catre varsta pe care...”

09:10, 01.03.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre babele din luna martie. Vedeta i-a amuzat pe colegii ei și cu siguranța și pe telespectatori.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct: ”Vreau doar sa le spun fetelor sa…” / VIDEO

09:15, 28.02.2024 - Ramona Olaru și-a incantat colegii de platou cu o noua gluma, la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV a descoperit deja rețeta succesului pentru a-i face sa rada și o pune in aplicare an fiecare dimineața! Iata ce gluma a ales, de aceasta data, Ramona Olaru!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre luna iubirii. Ce a transmis asistenta TV: „Va rog frumos...”

08:40, 06.02.2024 - Februarie este luna iubirii, iar Ramona Olaru s-a legat de asta și a facut o gluma in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce a transmis asistenta TV in aceasta dimineața!

Xtra Night Show. Se afla sau nu Ramona Olaru intr-o relație. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani a dezvaluit cum stau lucrurile pentru ea pe plan amoros: „Intalnești tot felul de idioți” / VIDEO

23:30, 05.02.2024 - Se afla sau nu Ramona Olaru intr-o relație. Aceasta este intrebarea la care foarte mulți dintre fanii vedetei așteapta un raspuns. Iata declarațiile exclusive ale asistentei de la Neatza cu Razvan și Dani despre acest subiect extrem de controversat in ultimul timp!


Ce parere ai despre aceasta stire?