Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ramona Gabor a dezvăluit motivul pentru care își face cu greu iubit: „Nu am putut să-mi fac o relație timp de trei ani”

Publicat:

este o femeie mai mult decat implinita pe plan profesional. Insa, cu viața sentimentala nu a dus-o intotdeauna foarte bine. Dupa o relație de doi ani cu un barbat din Irak, vedeta nu a mai reușit sa „inchege” nimic, iar motivul este unul care ține de principii.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivul pentru care Kevin De Bruyne a inceput pe banca de rezerve meciul cu Real Madrid

22:50, 09.04.2024 - Pep Guardiola (53 de ani) a dezvaluit motivul pentru care Kevin De Bruyne (32 de ani), mijlocașul ofenisv de la Manchester City, a inceput pe banca de rezerve meciul impotriva celor de la Real Madrid, din „sferturile” Ligii Campionilor. Toți iubitorii fotbalului au ramas surprinși in momentul in care…

Știrile Antena Stars. Motivul pentru care barbații fug de Ramona Olaru. Asistenta TV marturisește de ce nu are o relație: ”Le e frica...” / VIDEO

19:30, 05.04.2024 - Ramona Olaru este indragita asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani. Cu toate ca a avut mai multe relații, in prezent este singura și marturisește ca este foarte bine. Barbații din viața ei au fost intimidați de succesul ei, motiv pentru care au ales sa plece.

Motivul pentru care Ana Baniciu nu a dezvaluit numele bebelușului. Artista va naște peste 10 saptamani. „Nu sunt nerabdatoare, pentru ca ințeleg ca nu e bine”

15:00, 04.04.2024 - Ana Baniciu, in varsta de 31 de ani, va deveni mama peste 10 saptamani cand va aduce pe lume un baietel. Pana acum, artista și soțul ei, Eduard, nu au dezvaluit numele bebelușului și au explicat motivul pentru care au luat decizia asta. Vedeta s-a simțit bine pe toata perioada sarcinii.„Ma simt foarte…

Primele declarații ale Alinei, mama fetițelor otravite de propriul tata in Spania. Nu a putut sa vorbeasca despre tragedie pana acum: ”l-au iubit...”

15:00, 28.03.2024 - Mama fetițelor otravite in Spania a facut primele declarații! Fiicele ei au fost ucise de propriul tata, in timp ce se aflau la el acasa. Femeia le viziteaza foarte des la mormantul lor și este devastata de suferința. Alina a dezvaluit, pentru presa italiana, ce orori a trait alaturi de soțul ei.

Oficialul FRF a dezvaluit cum a putut Rapid sa o umileasca pe FCSB: „Acolo s-a destabilizat tot”

14:25, 10.03.2024 - Mihai Stoichița, directorul tehnic al FRF, a analizat derby-ul dintre Rapid și FCSB, caștigat cu 4-0 de giuleșteni. Stoichița considera ca marea problema a celor de la FCSB a fost in axul central al apararii, acolo unde au evoluat Ovidiu Popescu și Dawa. „Lippi” este de parere ca toate acțiunile in…

O fosta ispita de la Insula Iubirii este din nou singura! Cuplul și-a spus adio dupa 2 ani de relație: „Efectiv nu s-a mai putut!”

15:05, 28.02.2024 - Deși in urma cu jumatate de an ispita iși cerea iubita de soție intr-un mod absolut inedit, se pare ca acum, dupa o relație de doi ani au decis sa mearga pe drumuri diferite. Iata despre cine este vorba și de ce s-a ajuns la desparțire.

Acces Direct. Anișoara, fosta soție a profesorului disparut, scoate la iveala noi probe ale dosarului. Femeia considera ca anchetatorii nu au facut toate verificarile: ”Nu aș fi putut avea o relație...” / VIDEO

20:50, 07.02.2024 - Cazul profesorului disparut din Valcea se complica tot mai mult. Anișoara, fosta soție a barbatului susține ca anchetatorii nu au facut verificarile necesare pentru a finaliza procesul, ea avand mai multe probe pe care le prezinta.

Xtra Night Show. Se afla sau nu Ramona Olaru intr-o relație. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani a dezvaluit cum stau lucrurile pentru ea pe plan amoros: „Intalnești tot felul de idioți” / VIDEO

23:30, 05.02.2024 - Se afla sau nu Ramona Olaru intr-o relație. Aceasta este intrebarea la care foarte mulți dintre fanii vedetei așteapta un raspuns. Iata declarațiile exclusive ale asistentei de la Neatza cu Razvan și Dani despre acest subiect extrem de controversat in ultimul timp!


Ce parere ai despre aceasta stire?