Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Radu, iubitul Oanei Matache, este amenințat cu bătaia de femei. Ce mesaje a primit: "O să te doară…” / FOTO

Publicat:

Amenințarile se țin lanț pentru , iar iubitul actual al primește mesaje jignitoare din partea femeilor care susțin ca vor sa il bata. a facut conversațiile publice pe contul lui personal de Instagram și a reacționat fața de persoanele care "il ataca". Iata ce mesaje a primit pe rețelele de socializare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Yamato Zaharia, amenințat cu moartea dupa incidentul de la ultima gala RXF. Și familia lui ar fi primit astfel de mesaje: „Cu sabii, cu topoare...” / FOTO

14:46, 26.03.2024 - Yamato Zaharia a fost criticat, dupa ce l-a scos pe Dustinel cu forța din ring, la ultima gala RXF. S-a lasat cu scandal și acuzații grave, asta dupa ce luptatorul a susținut ca adversarul lui Alexandru Bobicioiu era baut și drogat. Acum, Yamato Zaharia spune ca a fost amenințat.

Cu ce se ocupa Radu Siffredi. Din ce iși caștiga banii iubitul Oanei Matache

15:10, 15.03.2024 - Oana Matache și Radu Siffredi au format unul dintre cele noua cupluri care au acceptat provocarea Power Couple Romania, iar povestea lor a ajuns sa fie mult mai bine cunoscuta de catre public. Insa, cei mai mulți sunt curioși sa afle cu ce se ocupa iubitul Oanei, de fapt.

Violeta Banica, primele imagini alaturi de iubit. Ce spunea Andreea Marin despre relația fiicei sale: „Așa cum gandește probabil orice parinte conștient”

12:15, 15.03.2024 - Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Banica, traiește primii fiori ai dragostei și a dezvaluit ca este implicata intr-o relație. Fost prezentatoare era pregatita pentru momentul in care fata ei ii va spune ca are iubit.In varsta de 16 ani, Violeta Banica traiește o poveste de iubire adolescentina…

Prima reacție a lui Radu Siffredi dupa ce Daiana Anghel și Sorin Gonțea au caștigat Power Couple Romania. Ce le-a transmis tanarul

14:40, 14.03.2024 - Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, a transmis un mesaj neașteptat in mediul online dupa ce Daiana Anghel și Sorin Gonțea au caștigat Power Couple Romania. Tanarul și partenera lui au fost la un pas de Marele Premiu in Finala.

Power Couple Romania, 6 martie 2024. Cearta intre Oana Matache și Radu Siffredi, in timpul probei. Concurenta a țipat la iubitul ei: „M-a bufnit plansul” / VIDEO

21:35, 06.03.2024 - Ediția din data de 6 martie 2024 a emisiunii Power Couple Romania - La bine și la greu le-a dat multe batai de cap concurenților. Oana Matache și Radu Siffredi s-au certat in timpul probei „Risipitorii”. Concurenta a țipat la iubitul ei, apoi a izbucnit in lacrimi.

Power Couple Romania, 5 martie 2024. Cum s-a descurcat Radu Siffredi in rolul de tata. Ce gest neașteptat a facut iubitul Oanei Matache: „Nu ți-a zis nimeni sa-l pupi pe cap” / VIDEO

23:20, 05.03.2024 - In ediția din aceasta seara a emisiunii Power Couple Romania - La bine și la greu, concurenții au fost provocați sa iși testeze abilitațile de tata. Este sau nu pregatit Radu Siffredi sa devina parinte? Ce gest neașteptat a facut iubitul Oanei Matache.

Date ingrijoratoare: Peste 30% dintre adolescenti stau pana la 6 ore pe zi pe internet/ 2 din 5 copii au fost jigniți sau au primit mesaje suparatoare pe internet

17:10, 06.02.2024 - Rezultatele unei cercetari realizate de organizatia "Salvati Copiii" arata ca aproximativ o treime dintre adolescenții romani petrec zilnic pana la 6 ore pe zi pe Internet, 14% depasesc acest prag.

Experiența bizara a unei femei care a trimis mesaje pe telefonul tatalui mort. Ce raspuns a primit

11:20, 05.02.2024 - O femeie, al carei tata a murit in urma cu aproape 4 ani, a trait o experiența bizara, dupa ce a trimis mesaje pe telefonul parintelui sau și a primit un raspuns. Mai multe persoane care au vazut conversația pe Reddit i-au spus ca este un semn de la tatal ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?