Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

R. Kelly neagă acuzațiile de abuz sexual, izbucnind în lacrimi într-un interviu televizat

Publicat:

Rapperul american R. Kelly a negat acuzațiile de abuz sexual, izbucnind in lacrimi intr-un interviu televizat acordat marți postului american CBS, anunța Reuters, potrivit Mediafax.

Muzicianul, recompensat cu Grammy, a cedat nervos in timpul interviului, fiind copleșit de emoții in timp ce nega acuzațiile de abuz sexual.

R. Kelly a pledat "nevinovat", in luna februarie, intr-un proces in care este acuzat ca a agresat sexual trei adolescente și o femeie, in 1998.

Acuzațiile au fost lansate inițial intr-un film documentar care a amintit și de procesul din 2002 in urma caruia…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kremlinul neaga ca a folosit arme chimice in Ucraina: Acuzațiile SUA sunt nefondate

16:30, 02.05.2024 - Kremlinul a negat, joi, o acuzatie formulata de SUA potrivit careia fortele ruse din Ucraina au incalcat o interdictie internationala privind folosirea armelor chimice, transmite Reuters, potrivit Agerpres. 

Chinezii au trimis avioane și nave militare la granița cu Taiwan

10:55, 27.04.2024 - Taiwanul a raportat sambata o reluare a activitații militare chineze in apropierea insulei, 12 avioane trecand linia mediana a Stramtorii Taiwan, la o zi dupa ce secretarul de stat american Antony Blinken a incheiat o vizita in China, scrie Reuters. Ministerul taiwanez al apararii a declarat ca, sambata…

Rusia, enervata de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune ca SUA vor fi „umilite la fel ca in Vietnam sau in Afganistan”

17:40, 21.04.2024 - Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a diplomației lui Putin, susține ca ajutorul militar pe care SUA il ofera Ucrainei pentru a se apara de invadatorii ruși este un „razboi hibrid” al SUA impotriva Rusiei și ca acesta „se va sfarșit intr-o umilința similara cu cea din Vietnam sau Afganistan”, relateaza…

Șeful NATO bate cu pumnul in masa și avertizeaza: 'Ucraina, pur si simplu, nu poate astepta. Are nevoie de aparare antiaeriana, munitie si ajutor acum'

21:26, 10.04.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, le-a cerut miercuri aliatilor Ucrainei sa-i furnizeze acesteia rapid mai multe munitii, sisteme antiaeriene si alte ajutoare militare pentru a rezista in fata ofensivei ruse, in timp ce generalul american Christopher Cavoli, comandantul Fortelor Aliate in…

Rusia neaga ca ar fi cerut Kazahstanului sa-i faca o rezerva de 100.000 de tone de benzina

08:40, 10.04.2024 - Ministerul rus al Energiei a declarat, marti, ca nu a cerut Kazahstanului sa constituie o rezerva de benzina pentru posibile livrari catre Rusia, negand informațiile publicate de Reuters, scrie News.ro. 

O instanta din Moscova prelungeste pana la 30 iunie arestarea preventiva a jurnalistului american Evan Gershkovich

15:10, 26.03.2024 - Tribunalul municipal din Moscova a prelungit marti pana la 30 iunie arestarea preventiva a jurnalistului american Evan Gershkovich, acuzat de spionaj impotriva Rusiei, informeaza Reuters si AFP, citate de Agerpres.

Rapperul american Ja Rule, „devastat” de faptul ca i s-a refuzat intrarea in Marea Britanie pentru un turneu

20:10, 28.02.2024 - Rapperul american Ja Rule s-a declarat „devastat” de faptul ca i s-a refuzat intrarea in Marea Britanie cu cateva zile inainte de a incepe prima etapa a turneului sau internațional, din cauza cazierului sau judiciar, potrivit Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?