Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pumni şi îmbrânceli în Parlamentul slovac. Cauza încăierării, o caricatură a premierului (VIDEO)

Publicat:

Parlamentarii slovaci s-au incaierat in timpul unei dezbateri maraton, de aproape 24 de ore, dupa ce un deputat al opozitiei a prezentat o caricatura a premierului, iar un altul a incercat sa o scoata din sala.

Scroll pentru video

Un depatut din partidul social-democrat a vrut sa scoata din sala o caricatura a premierului, insa un deputat al opozitiei i-a dat un pumn, potrivit RTV. Au urmat alte imbranceli, iar cel care a adus caricatura premierului a fost scos din sala.

In urma incidentului, deputatii s-au acuzat intre ei ca erau beti.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aterizare de urgența a elicopterului premierului armean, din cauza vremii

18:41, 25.05.2024 - Un elicopter care il transporta pe prim-ministrul armean Nikol Pashinian a efectuat o „aterizare neprogramata" din cauza vremii nefavorabile in timpul unei calatorii in comunitațile din apropierea graniței țarii cu Azerbaidjanul.

Parlamentarii slovaci denunta violenta politica dupa tentativa de asasinare a lui Robert Fico

23:36, 21.05.2024 - Parlamentul de la Bratislava a votat marti in unanimitate o declaratie prin care condamna violenta politica, la sase zile dupa tentativa de asasinare a premierului slovac Robert Fico, informeaza dpa, potrivit Agerpres.

Separatistii au pierdut majoritatea in parlamentul catalan. Partidul premierului spaniol a caștigat alegerile dar are nevoie de aliați

15:15, 13.05.2024 - Partidele separatiste care conduceau Catalonia de zece ani si-au pierdut duminica majoritatea in Parlamentul regional, intr-un scrutin in care Partidul Socialist (PSOE) al premierului Pedro Sanchez a obtinut o victorie la sase ani si jumatate dupa o secesiune esuata in 2017, relateaza AFP, preluat de…

VIDEO – Bataie in Parlamentul din Georgia: pumni in cap și imbranceli intre aleși. De la ce a inceput scandalul?

16:00, 15.04.2024 - O noua bataie a avut loc in Parlamentul georgian, in timpul dezbaterilor privind proiectul de lege privind „agenții straini”.Liderul „Partidului Cetatenilor”, Aleko Elisashvili, l-a atacat pe liderul majoritatii parlamentare, Mamuka Mdinaradze.

Parlamentarii și-au liber de Paștele Catolic, indiferent de religie

09:10, 01.04.2024 - Parlamentarii au decis sa iși ia liber luni, 1 aprilie,  fiind a doua zi a Pastelui catolic, chiar daca nu toți sunt apartenenți ai aceste religii. Citește și: Angajații de la Poșta Romana protesteaza pe 1 aprilie Marti, Parlamentul se va reuni, de la ora 15,00, in sedinta comuna pentru a marca 20 de…

Pumni și imbranceli la autogara din Balți: Patru barbați au ajuns la inspectorat, dupa ce s-au luat la bataie

10:20, 12.03.2024 - Patru barbați au ajuns la inspectorat, dupa ce s-au luat la bataie pe teritoriul garii auto de pe str. Ștefan cel Mare din municipiul Balți. Incidentul a avut loc ieri, 11 martie, conform unui comunicat emis de Inspectoratul General de Carabinieri al MAI (IGC).


Ce parere ai despre aceasta stire?