Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Publicul spectator, factor de decizie în desemnarea finaliştilor Te cunosc de undeva! Pepe: „Vor trece de 3 ori prin chin”

Publicat:

Semifinala celui de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva! se anunta a fi una cu mari emotii pentru cele 7 cupluri de artisti #NascutiPentruSpectacol care lupta pentru un loc in marea finala a show-ului.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ilona și Ristei, criza de ras in timpul repetițiilor de la Te cunosc de undeva!, pentru noile personaje de saptamana aceasta: „Este un fel de Sandu Ciorba, in chineza!”

21:50, 18.04.2024 - Cea de-a zecea gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, i-a ținut pe Ilona și pe Ristei cu sufletul la gura, dupa ce, la finalul galei trecute, ruleta nu le-a dezvaluit care sunt noile personaje pe care trebuie sa le

Te cunosc de undeva, 30 martie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu, transformare fabuloasa in Veronica și Motanul Danila: ”Un moment savuros” / VIDEO

23:50, 30.03.2024 - Florin Ristei și Ilons Brezoianu au facut un show de excepție pe scena Te cunos de undeva! Cei doi s-au transformat in Veronica și Motanul Danila, doua dintre personajele copilariei tuturor! Jurații au fost impresionați de spectacolul pe care l-au facut!

Te cunosc de undeva! 23 martie 2024. Romica Țociu și Paula Chirila s-au transformat in Lady Gaga. De ce a plans actrița

21:10, 23.03.2024 - Romica Țociu și Paula Chirila au facut un adevarat spectacol in cea de-a șasea gala Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 13 martie 2024. Cei doi s-au transformat in Lady Gaga și au pus in scena videoclipul piesei „Alejandro”.

Cum le raspunde Zarug de la Te cunosc de undeva oamenilor care ”arunca cu pietre”. Reacția concurentului la hate-ul din online / VIDEO

11:35, 19.03.2024 - Atunci cand profesezi in lumina reflectoarelor nu ai cum sa nu ai parte și de hate din partea oamenilor, iar daca pe cei mai mulți in deranjeaza acest lucru și sufera din cauza criticilor primite, am fost curioși sa aflam și cum reacționeaza Zarug, concurentul de la Te cunosc de undeva, la astfel de…

Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Andreea Balan și Alina Pușcaș, ținute de vis! Cele doua vedete au atras privirile tuturor / FOTO

21:35, 09.03.2024 - Andreea Balan și Alina Pușcaș s-au facut remarcate in ediția cu numarul patru la Te cunosc de undeva. Vedetele au ales ținute spectaculoase și au furat privirile tuturor celor din platoul competiției. Iata cum s-au imbracat jurata și prezentatoarea emisiunii.

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Florin Ristei și Ilona, transformarea amuzanta in Pippo Franco cu piesa „Chi chi Chi co Co Co”

22:15, 02.03.2024 - Florin Ristei și Ilona au reușit sa creeze un moment unic pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 2 martie 2024, dupa ce ei s-au transformat in Pippo Franco și au cantat o melodie de copii.

Jo și Liviu Teodorescu, provocare de Bollywood la „Te cunosc de undeva!”. „O sa fie un moment haios”

15:05, 23.02.2024 - In cel mai recent episod al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, Jo și Liviu Teodorescu se pregatesc sa ofere o interpretare plina de energie a unui hit Bollywoodian. Publicul se așteapta la un moment de dans exploziv și la o prestație muzicala de excepție.

Bella Santiago și Barbara Isasi fac echipa la „Te cunosc de undeva”, sezonul 20: „Nu suntem romance și altfel ințelegem glumele”

15:21, 06.02.2024 - Bella Santiago și Barbara Isasi fac echipa la „Te cunosc de undeva”, sezonul 20, emisiune care revine la Antena 1 din 17 februarie. Sezonul 20 „Te cunosc de undeva!” dezvaluie o echipa plina de energie, formata din Barbara Isasi și Bella Santiago: „Pentru mine, cele mai amuzante momente sunt cele in…


Ce parere ai despre aceasta stire?