Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Protest restrans la Timisoara. Oamenii cer demisia Guvernului Dancila

Publicat:

Aproximativ 20 de oameni s-au strans in fața Prefecturii Timiș miercuri, in jurul orei 15, și cer demisia guvernului. „Demisia guvernului corupt și tradator de țara” se numește protestul organizat de Inițiativa Timișoara.

„Mai mult ca oricand mesajul pe care strada trebuie sa-l transmita guvernului e: demisia! Obsesia talharilor de-a transforma Romania intr-o țara de hoți trebuie curmata. Banda de infractori care conduce Romania trebuie sa știe ca rezistența continua, ca vom protesta cu și mai mare insistența. (…) In ciuda demiterii doamnei Kovesi, continuam sa speram intr-o justiție…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

SCANDAL din nou pe strazile Israelului. Protestatarii au cerut demisia lui Netanyahu si alegeri anticipate (VIDEO)

09:00, 07.04.2024 - Au fost din nou revolte pe strazile Israelului, sambata noapte. Protestatarii din Tel Aviv, Cezareea si Haifa i-au cerut demisia premierului israelian Benjamin Netanyahu si alegeri anticipate. Manifestantii au cerut, de asemenea, eliberarea tuturor ostaticilor israelieni detinuti in Gaza inainte de…

Cine este Izabela, manichiurista care face 2000 de lei pe zi! Are 20 de ani și e superba, ce comentarii primește pe internet: “Ca inginer nu fac atația bani in afara țarii”

17:45, 28.03.2024 - Meseria de manichiurista este la mare cautare printre tinerele care vor sa-și imbunatațeasca situația financiara. Unele fete din Romania fac cursuri specializate pentru a invața sa fie profesioniste in acest domeniu și pentru a-și rotunji veniturile. Este și cazul unei tinere de 20 de ani din București,…

(video) Protest la ușa Guvernului. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților. Jos Maia Sandu”

11:25, 21.02.2024 - Mai mulți oameni au protestat la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

(live/update) Protest la ușa Guvernului. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților. Jos Maia Sandu”

11:00, 21.02.2024 - Mai mulți oamenii protesteaza la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

(live/update) Ședința Guvernului, cu protest la ușa. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților”

10:40, 21.02.2024 - Mai mulți oamenii protesteaza la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

Și-a retras demisia! Nicu Croitoru continua la Chindia Targoviște ca vicepreședinte și coordonator al centrului de copii și juniori

20:00, 17.02.2024 - Nicu Croitoru nu va mai pleca de la Chindia Targoviște! Acesta va continua la gruparea dambovițeana, chiar daca zilele trecute și-a inaintat demisia, din cauza unor neințelegeri cu antrenorul principal al echipei Diego Longo. Dupa instalarea lui Gabriel Boriga in funcția de președinte lucrurile s-au…

(live) BCS protesteaza la Guvern și cere demisia PAS: „Rușine”

14:15, 07.02.2024 - BCS protesteaza in fața Guvernului „impotriva politicii distructive PAS”. „Țara este la limita. Trebuie sa ne unim pentru a demite PAS”, au menționat deputatele fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Tatiana Cunețchi, Alla Darovannaia și Inga Sibova ieri in cadrul unei conferințe de presa.


Ce parere ai despre aceasta stire?