Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Protest cu încăierări la Kiev. Manifestanţii şi-au adus corturile în centrul oraşului

Publicat:

Prabusirea monedei nationale a Ucrainei scoate oamenii in strada. Un protest fata de situatia de pe piata valutara a avut loc noaptea trecuta in fata din Kiev.

Manifestantii au instalat corturi in fata institutiei, insa acestea au fost repede demontate de catre fortele de ordine, fapt ce i-a infuriat si mai mult pe protestatari. 

Potrivit martorilor, manifestantii s-au incaierat cu fortele de ordine, iar cativa dintre ei au suferit traumatisme usoare.

De cealalta parte, Ministerul de Interne al Ucrainei a emis un comunicat in care afirma ca politia nu a…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina acuza ca locuitori din orașele de granița sunt capturați de ruși pentru a fi folosiți ca „scuturi umane”. Prizonierii, in mare parte batrani

07:35, 18.05.2024 - Fortele ruse au capturat zeci de civili in orasul de granita Vovchansk, a declarat un oficial ucrainean, un ofiter de politie regional acuzand ca cei capturati au fost folositi ca „scuturi umane”, relateaza CNN, citata de News.ro.Moscova si-a intensificat ofensiva in nordul Ucrainei. Saptamana trecuta…

Un moldovean, reținut de forțele de ordine din Georgia: Ar fi unul dintre organizatorii protestelor impotriva legii „agenților straini”

14:30, 13.05.2024 - Un moldovean a fost reținut de organele de drept din Georgia, in urma protestelor care au cuprins capitala acestei țari, dupa adoptarea așa-numitei legi privind „agenții straini”. Ministerul de Externe de la Chișinau a anunțat ca monitorizeaza situația persoanei reținute.

"Drumul spre iad". Armata ucraineana face public un video cu zeci de tancuri rusești arse pe linia frontului in Donețk (VIDEO)

14:50, 05.05.2024 - Forțele armate ale Ucrainei au publicat un videoclip in care arata 42 de tancuri rusești arse in regiunea Donețk. Ministerul ucrainean de la Kiev a descris imaginile ca aratand „drumul spre iad”.

Fortele ruse ataca obiective de infrastructura critica din apropierea orasului Dnipro

08:00, 29.03.2024 - Fortele ruse au atacat vineri dimineata obiective de infrastructura critica din districtul Kamianske, in apropierea orasului Dnipro din centrul Ucrainei, cel putin o persoana fiind ranita, informeaza dpa, citandu-l pe guvernatorul regional.

Rusia a lansat peste 8.000 de rachete și 4.600 de drone de la inceputul razboiului. Anul acesta Moscova a schimbat tactica de atac

19:25, 25.03.2024 - Rusia a lansat peste 8.000 de rachete și 4.600 de drone de la inceputul razboiului. Forțele armate ale Ucrainei au doborat peste 2.000 de rachete de croaziera și rachete balistice rusești de la inceputul invaziei la scara larga, a informat Ministerul ucrainean al Apararii pe 25 martie.

LIVE TEXT - Razboi in Ucraina: Armata ucraineana a anuntat duminica ca a lovit doua nave rusesti in timpul unui atac asupra orasului port Sevastopol

01:35, 25.03.2024 - Armata ucraineana a anuntat duminica ca a lovit doua nave rusesti in timpul unui atac asupra orasului port Sevastopol din Peninsula Crimeea, anexata in 2014 de Moscova, relateaza AFP. „Fortele armate ucrainene au reusit sa loveasca navele amfibie Iamal si Azov, precum si un centru de comunicatii si…

Pachet suspect, in centrul capitalei. Ce spun forțele de ordine

10:30, 19.03.2024 - In aceasta dimineața, la ora 08:30, Poliția a fost sesizata in legatura cu faptul ca in centrul capitalei, intr-o urna pentru gunoi, a fost observat un pachet suspect. Șefa Serviciului de presa al Poliției capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru Noi.md ca la fața locului s-a deplasat un echipaj…

Razboi in Ucraina, ziua 747. Atac masiv cu drone asupra orașului Odesa

08:20, 11.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 747. Forțele ruse au lansat un atac masiv cu drone impotriva orașului Odesa peste noapte, pe 11 martie, provocand daune infrastructurii și caselor, a informat Comandamentul Operațional de Sud al Ucrainei.


Ce parere ai despre aceasta stire?