Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prostime, iată votul tău!

Publicat:

Daca decenta staruitoare, romantismul inflacarat sau alte infirmitati sufletesti va obliga sa credeti in existenta democratiei, e bine sa va stringeti toti trei-patru la un loc si sa cautati alta planeta. Acasa, in UE, asa ceva nu mai exista. Acolo unde lumina, odata, democratia, se joaca, acum, o farsa cu implanturi crete si masti solemne.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sondaj: Peste 60% dintre romani, de acord cu votul obligatoriu

07:41, 25.04.2024 - Peste 60% dintre romani sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentand ca o prezenta mai mare la vot poate schimba lucrurile in bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro. In urma cu 10 ani, procentul acestora era cu aproape 20% mai mic.Votul obligatoriu.

Liderul liberalilor suceveni: ”PNL are sau susține candidați de primar in toate cele 114 de localitați. Cu respect concetațenilor mei din județul Suceava sa dea votul echipei lui Gheorghe Flutur”

20:31, 18.04.2024 - Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat dupa ce și-a depus un nou mandat la conducerea județului ca in momentul de fața liberalii suceveni au liste și candidați și vor susține candidați pentru funcțiile de primar in toate cele 114 de localitați ale județului. „Reamintesc ca la start PNL…

PUSL tradeaza PSD, 'acasa' la Ciolacu: au sarit in banca liberalilor

23:20, 04.03.2024 - La nivel central, PUSL are o alianța cu PSD și negociaza pentru susținerea lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Capitalei. Chiar in fieful de la Buzau, al lui Marcel Ciolacu, cei de la PUSL au inițiat negocieri pentru a incheia o alianța electorala cu cei de la PNL. ”Conducerile filialelor județene…

A dat gol și și-a „ințepat” antrenorul? „Trebuie sa ai o idee de joc! Nu ma duc acasa sa stau degeaba pe canapea cu salariul”

11:40, 01.03.2024 - Marian Huja (24 de ani) a marcat un gol pentru Petrolul in eșecul 2-3 cu Universitatea Craiova, iar la finalul meciului de la Ploiești, fundașul a avut mai multe mesaje de transmis. Unul cu tenta inclusiv pentru antrenorul Florin Pirvu, caruia nu i-a pronunțat insa numele Degeaba a marcat Huja inainte…

(video) Un moldovean are nevoie de ajutor, dupa un grav accident in Ungaria: „Acasa au ramas 4 copii și o soție indurerata”

08:35, 27.02.2024 - Un moldovean are nevoie de ajutor, dupa un accident tragic care a avut loc in Ungaria. Potrivit informațiilor, un microbuz in care se aflau și moldoveni s-a tamponat violent cu o mașina. Totul s-a intamplat in dimineața zilei de 23 februarie.

A prezentat baut știrile din sport de la Pro TV: „Simțeam ca ma invartesc, așa am scapat” » Va comenta meciurile Romaniei la Euro 2024!

19:50, 22.02.2024 - Mihai Dedu, 56 de ani, prezentator la Știrile Pro TV, a fost invitat la podcastul „Acasa la Maruța”, unde a vorbit despre cele mai mari gafe facute in direct la TV. Acesta a dezvaluit ca in urma cu 27 de ani a prezentat știrile sub influența alcoolului. Mihai Dedu a vorbit deschis despre momentele in…

Munca de acasa ține angajații sanatoși și mai productivi. Expert: „In definitiv, este important sa vorbeasca rezultatele, nu prezența fizica”

06:20, 20.02.2024 - Munca de la domiciliu are beneficiile și dezavantajele ei. De obicei, angajații care lucreaza de acasa sunt mai sanatoși și mai puțin stresați. Ei insa socializeaza foarte puțin și au tendința sa fumeze mai mult.

Altfel de știri de la Petrolul - Poli Iași 2-1 » Gradinița de acasa, arbitrii, „refacere” cu toba și slanina + Andreea Hanca s-a accidentat

09:55, 17.02.2024 - Petrolul Ploiești s-a impus la ultima faza a meciului cu Poli Iași, 2-1, iar dupa fluierul de final al arbitrului s-a declanșat fiesta pe „Ilie Oana”. Reporterii GSP au fost la meci și va prezinta cateva momente care nu s-au vazut la televizor. 1. Andreea Hanca s-a accidentat la golul victoriei Soția…

Cuvinte cheie:

votul acasa prostime

Ce parere ai despre aceasta stire?