Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Propolisul, antibioticul natural aproape perfect. Albinele au reuşit ceea ce farmacologia încă încearcă să realizeze

Publicat:

Propolisul este un amestec de substante vindecatoare, adunat de albine din mugurii si de pe scoarta plopilor, mestecenilor, castanilor, salciilor, frasinilor, aninilor si ale unor specii de pomi fructiferi.

Apicultorii spun despre propolis ca este cel mai puternic antibiotic inventat de natura. Spusele lor sunt confirmate si de studii recente, ce au relevat faptul ca nu mai putin de 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite, 30 de tipuri de virusuri (incluzand si varietatile lor) sunt distruse de catre propolis.

Propolisul se gaseste in stare solida si are o culoare de…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pipiridzi tangasiti, mancarea ”aromanilor saraci” care a ajuns la moda in restaurantele fancy/ Rețeta originala a deliciului care e gata in mai puțin de-o ora: Doar patru ingrediente, poți sa-l savurezi și cald, și rece

12:00, 02.05.2024 - ”Pipiridzi tangasiti” sau, așa cum o sa-i gasești mai degraba pe internet, ”piperchi țargasiti” este o mancare tradiționala din bucataria veche a aromanilor (adica romanii vechi, nu un popor separat), care a ajuns astazi la moda in restaurantele din Capitala, alaturi de shakshuka, celebrul mic dejun…

Rețeta de cozonac de post. Un desert gustos, perfect pentru aceasta perioada

10:30, 24.04.2024 - Daca vreți sa mancați un desert gustos, dar nu aveți idee ce sa pregatiți, atunci incercați rețeta de cozonac de post. Este un desert gustos, pentru pentru aceasta perioada din an. Iata de ce ingrediente aveți nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de supa crema de urzici. Un preparat perfect pentru acest sezon

13:30, 20.04.2024 - Daca iubești urzicile, insa nu mai ai idee cum sa le gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noivenim cu soluția și iți prezentam cea mai simpla și delicioasa rețeta pentru supa crema de urzici. Este un preparat perfect pentru acest sezon. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare…

Rețeta de mochi. Desert tradițional japonez. Cum il poți prepara simplu

18:00, 18.04.2024 - Prima atestare a desertului dateaza inca din anul 794. Acest desert era destinat, in principal, luptatorilor samurai. Ei aveau nevoie de un aliment consistent și foarte hranitor care sa le ofere sațietate pentru o perioada lunga de timp, dar care sa fie și ușor de transportat.In Japonia Antica, mochi…

Lidera europeana laudata ca „mananca ruși la micul dejun”, victima unei pacaleli virale de 1 Aprilie: „Prima șefa” a NATO

18:10, 02.04.2024 - Premierul estonian Kaja Kallas a negat o farsa de 1 Aprilie in care se spunea ca "a obținut sprijinul Statelor Unite, Franței, Germaniei și Regatului Unit pentru a deveni urmatorul secretar general al NATO", scrie marți Politico.Pacaleala, care a devenit virala dupa ce a fost publicata pentru prima…

Cat costa un borcan de zacusca facut de Gabriela Cristea. Vedeta mai vinde dulceața de portocale și cozonaci

14:50, 20.03.2024 - Cunoscuta prezentatoare de televiziune Gabriela Cristea și-a transformat pasiunea pentru gatit intr-o afacere de succes. Dupa ce a descoperit placerea de a pregati in bucatarie rețete tradiționale și delicioase, Gabriela Cristea a facut primii pași in a-și impartași talentul culinar cu fanii sai de…

Postul Paștelui. Cum se prgatește drobul de ciuperci: rețeta, in doar cațiva pași simplii. Inlocuiește carnea cu succes

09:30, 20.03.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețeta- 500g ciuperci proaspete (champignon sau alte varietați preferate)- 1 ceapa mare, tocata fin- 3 caței de usturoi, marunțiți- 1 legatura de patrunjel proaspat, tocat fin- 100g orez brun sau integral- 3 oua- 100g pesmet sau faina de malai- 100ml…

Capcana intinsa Romaniei de Rusia. „Ziceți ca exagerez? Citiți ce a zis Putin inainte de invazie”

14:46, 02.03.2024 - Rusia lui Putin are propuneri aparent tentante pentru țari ca Romania, Polonia și Ungaria, dar in realitate ar fi vorba de capcane intinse, cel puțin pentru primele doua. Așa considera economistul Andrei Caramitru, care iși argumenteaza punctul de vedere


Ce parere ai despre aceasta stire?