Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Profitul H&M a depăşit estimările analiştilor

Publicat:

Profitul net al Hennes & Mauritz (H&M), al doilea retailer de imbracaminte la nivel mondial, a crescut cu 20% in perioada iunie-august 2014, in timp ce vanzarile din septembrie au urcat mai lent decat cele din august, transmit Bloomberg si Reuters.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Industria transporturilor maritime duduie - Maersk a imbunatatit estimarile privind profitul anual

10:05, 04.06.2024 - Compania daneza A. P. Moller Maersk A/S a revizuit in crestere estimarile privind profitul anual, in urma majorarii cererii pe segmentul livrarii de containere pe plan global, pe fondul crizei din Marea Rosie, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Jerome Powell reafirma ca Fed va mentine dobanzile ridicate mai mult timp

22:15, 14.05.2024 - Presedintele Rezervei Federale a SUA, Jerome Powell, a declarat ca Fed trebuie sa aiba rabdare deoarece asteapta mai multe dovezi ca ratele ridicate ale dobanzilor reduc inflatia si a subliniat necesitatea mentinerii costurilor ridicate de imprumut, transmit Reuters si Bloomberg, potrivit Agerpres.

O banca prezenta și in Romania și-a dublat profitul in Rusia și risca amenzi din partea 'jandarmului' european

17:10, 08.05.2024 - UniCredit va accelera reducerea expunerii la Rusia, a anuntat directorul general al grupului bancar italian, Andrea Orcel, in conditiile in care profitul la subsidiara rusa s-a dublat in primul trimestru al acestui an, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

Estimarile noului șef al armatei finlandeze despre planurile pe termen scurt ale Kremlinului impotriva NATO

12:35, 03.05.2024 - Noul sef al armatei finlandeze, generalul Janne Jaakkola, estimeaza ca este putin probabil un atac al armatei ruse impotriva unui stat membru NATO in urmatorii ani, dar Moscova iși poate continua operațiunile hibride, cum ar fi bruiajele si interferenta electorala, relateaza agenția de presa Reuters,…

BCE demasca fenomenul care prabușește profitul bancilor: Firmele din UE au inceput sa dea lovitura

14:20, 09.04.2024 - Cererea de credite din partea companiilor din zona euro a inregistrat "un declin substantial" in primul trimestru din 2024, regiunea continuand sa fie afectata de costurile ridicate de imprumut, care probabil nu vor fi reduse pana la mijlocul anului, arata datele unui studiu publicat marti de Banca…

„Motorul economic” al UE da semne de revenire dupa un 2023 marcat de probleme

13:05, 08.04.2024 - Productia industriala a Germaniei a crescut pentru a doua luna consecutiv, sporind sperantele in redresarea celei mai mari economii europene, transmit agențiile Reuters si Bloomberg, citate de Agerpres.

Noul sef al H&M se inspira din strategia Zara

09:15, 28.03.2024 - Noul sef al Hennes & Mauritz AB (H&M), Daniel Erver, a declarat ca al doilea mare retailer de imbracaminte din lume se concentreaza pe majorarea profitului si a vanzarilor, aducand in magazine cele mai noi tendinte in moda cat mai curand posibil, transmit DPA si Bloomberg, potrivit Agerpres.…

Nou record istoric pentru aur: A depașit pragul de 2.200 de dolari pe uncie

09:31, 21.03.2024 - Pretul spot al aurului a depasit joi pentru prima data pragul de 2.200 de dolari uncia, dupa ce Rezerva Federala americana a anuntat ca exista perspective pentru mai multe reduceri de dobanda in acest an, ceea ce sugereaza ca oficialii Fed nu sunt alarmati de recentul avans al inflatiei, transmite Bloomberg.


Ce parere ai despre aceasta stire?