Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prințul Harry își lansează primul volum de memorii. Cartea va fi publicată în 16 limbi, inclusiv în română

Publicat:

Rezerva“, volumul de memorii al Prințului Harry, Duce de Sussex, va fi publicat internațional pe data de 10 ianuarie 2023, inclusiv in Romania, la . Veniturile obtinute in urma vanzarilor vor sprijini doua organizatii caritabile.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Statele Unite lanseaza un avertisment dur, inclusiv pentru Romania: 'Rusia reprezinta o amenințare semnificatova!'

09:26, 10.04.2024 - Statele Unite au avertizat miercuri ca vor trage la raspundere China daca Rusia va obține caștiguri in Ucraina, dupa ce Beijingul și-a reinnoit angajamentele de a coopera cu Moscova in timpul unei vizite a ministrului rus de externe, Serghei Lavrov, in China. De asemenea, mai avertizeaza SUA, Rusia…

TikTok lanseaza un feed de conținut educațional in Europa, inclusiv in Romania

14:40, 02.04.2024 - TikTok lanseaza o noua secțiune educaționala, care acopera STEM (știința, tehnologie, inginerie și matematica), in aplicație, in spațiul european, inclusiv in Romania, incepand cu Irlanda și Regatul Unit.

Buletinul va fi inlocuit cu telefonul mobil! Se lanseaza portofelul digital in Romania

11:50, 02.04.2024 - Vești noi pentru romani! Cartea de identitate va fi inlocuit de telefonul mobil. Uniunea Europeana se pregatește sa lanseze portofelul digital, cu care oamenii vor putea sa iși confirme identitatea. Iata cand se va lansa acesta in Romania.

Integrala dramaturgiei lui Eugene Ionesco, publicata de Nemira la 30 de ani de la moartea artistului

15:40, 28.03.2024 - Editura Nemira marcheaza 30 de ani de la moartea lui Eugene Ionesco și aduce un omagiu contribuției sale semnificative la patrimoniul literar mondial printr-un eveniment editorial impresionant, desfașurat in colaborare cu Ambasada Franței in Romania.

Adevaratul motiv pentru care a doua carte a prințului Harry nu va vedea lumina tiparului. Care ar fi planul sau secret, de fapt

13:10, 27.03.2024 - Cand memoriul Prințului Harry, intitulat „Spare”, a fost publicat in ianuarie 2023, Ducele de Sussex a declarat ca are suficient conținut pentru a scrie o alta carte. Dar care este adevaratul motiv pentru care a doua carte a prințului Harry nu va vedea lumina tiparului? Spare, cartea scrisa de Prințul…

Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta II Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa”

21:50, 04.02.2024 - In cartea sa de memorii intitulata „Spare” („Rezerva”), Prințul Harry dezvaluie ca a fost uimit de raspunsul sincer al Reginei Elisabeta II atunci cand a cerut binecuvantarea pentru a se casatori cu Meghan Markle.


Ce parere ai despre aceasta stire?