Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prinţul Harry, aşa cum nu l-ai mai văzut NICIODATĂ. Imaginile au EMOŢIONAT o lume întreagă | GALERIE FOTO

Publicat:

1449059236 al , un cunoscut iubitor de animale, a plecat socat si fara cuvinte de la din Africa de Sud, unde a a vazut un rinocer sacrificat alaturi de puiul sau. Corpurile celor doi rioceri albi au fost gasite in urma cu patru zile.

Singurul lucru pe care l-a putut spune Harry dupa vizita sa în parcul natural a fost acela ca cei care au atacat animalele vor fi prinsi.

a publicat la începutul acestui an fotografii din timpul calatoriei sale din Adrica de Sud care dezvaluie atasamentul…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

27 de morți, inclusiv patru copii, dupa un incendiu devastator la un parc de distracții

17:26, 26.05.2024 -  ”Confirmam moartea a 27 de persoane in incendiu”, a declarat presei in noaptea de sambata spre duminica ofiterul de politie Radhika Bharai.Un bilant anterior anunta 24 de morti.Cei patru copii morti aveau pana in 12 ani, potrivit politistului.”Corpurile au fost atat de arese incat nu pot fi recunoscute,…

Prințul Harry, mesaj la o școala din Africa, unde a vorbit despre problemele mintale: „E ok sa nu fii ok”

20:15, 10.05.2024 - Prințul Harry le-a spus elevilor din Nigeria ca este in regula sa aiba o zi proasta, in timp ce el și Meghan au inceput o vizita de trei zile in aceasta țara. Vizita in Africa are loc dupa ce Harry a incheiat o scurta vizita la Londra, scrie BBC.

Rasturnari de situație la „Chefi la cuțite” dupa ce Orlando Zaharia și-a pierdut cuțitul de aur. „Proba asta a fost un calvar”

14:31, 08.05.2024 - „Chefi la cuțite” continua in ediția din seara aceasta cu noi confruntari intre cele trei echipe. Vor avea loc și rasturnari de situație, dupa ce Alexandru Sabadeanu, cuțitul de aur al lui Olando Zaharia, a fost eliminat din show-ul culinar. Egalitatea dintre tabara tunicilor roz și cea a tunicilor…

Judetul Constanta: Atentie, soferi! Accident rutier pe DN 22, intre localitatile Tariverde si Mihai Viteazul (GALERIE FOTO)

13:00, 26.04.2024 - Atentie, soferi Pe drumul care leaga Constanta de Tulcea, DN 22, a avut loc un accident rutier.Acest accident a avut loc intre localitatile Tariverde si Mihai Viteazul din judetul Constanta.Fotografii de la accident le puteti vedea in galeria foto a materialului.Citeste si:Condamnare definitiva pentru…

GALERIE FOTO. Paige Spiranac și-a facut un nou cont de Instagram

18:15, 11.04.2024 - Fosta jucatoare de golf Paige Spiranac, cea mai cunoscuta femeie influencer din acest sport, și-a lansat recent un nou cont de Instagram pentru a le oferi fanilor și mai mult conținut. Astfel, cei 4 milioane de urmaritori ai sai pot vedea acum și mai mult din secretele americancei in varsta de 31 de…

Un autobuz a cazut de pe un pod. Un copil de 8 ani este singurul supraviețuitor

00:55, 29.03.2024 - Aproape toti pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, si-au pierdut viata joi in Africa de Sud intr-un accident rutier grav, dupa ce vehiculul in care se aflau a cazut de pe un pod, de la aproximativ 50 de metri, relateaza AFP.

Primele declarații ale Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Kolțov: „O tragedie inimaginabila”

09:46, 21.03.2024 - Jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka, in varsta de 25 de ani, a facut miercuri seara, 20 martie, pe contul sau de Instagram primele declarații dupa moartea lui Konstantin Kolțov, relateaza Daily Mail.

Lovitura grea pentru Mark Zuckerberg. Cați bani a pierdut in timpul in care Instagram și Facebook nu au funcționat

19:55, 06.03.2024 - CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, se confrunta cu o lovitura financiara semnificativa in urma unei masive intreruperi tehnice care a paralizat Facebook, Instagram și Messenger la nivel global. Potrivit unui expert financiar din New York citat de Daily Mail, Zuckerberg a pierdut o suma impresionanta!


Ce parere ai despre aceasta stire?