Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primul transport de petrol a plecat din Venezuela către SUA după ridicarea sancțiunilor

Publicat:

Primul transport de țiței din Venezuela operat de Chevron cu o licența primita de SUA in noiembrie a plecat dintr-un hub de transfer intre nave, de langa Aruba, catre rafinaria din Pascagoula, Mississippi, potrivit datelor de transport consultate marți de Reuters.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul s-a suparat pe UE din cauza sancțiunilor: „Noi doar ne-am aparat. Ar fi trebuit aplicate Israelului”

10:05, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt „regretabile”, intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de Externe iranian, Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters.

Vor sancționa SUA exporturile de petrol ale Iranului, dupa atacul impotriva Israelului? Ce spun analiștii

08:40, 17.04.2024 - Politicienii americani ar putea discuta saptamana aceasta o serie de proiecte de lege pentru a inaspri sanctiunile impotriva Iranului, insa parerile analiștilor sunt imparțite, relateaza Reuters.

Martie, a zecea luna consecutiva care a batut recordul global de caldura, anunța cercetatorii. „Clima noastra se schimba rapid”

10:35, 09.04.2024 - Luna martie 2024 a fost cea mai calda inregistrata vreodata, marcand totodata și a zecea luna consecutiva in care temperaturile au atins un nou maxim istoric, a anunțat marți serviciul de monitorizare a schimbarilor climatice al UE Copernicus (C3S), transmite Reuters.Fiecare dintre ultimele 10 luni…

Un nou transport cu ajutoare alimentare este pregatit sa plece spre Gaza

10:00, 17.03.2024 - Un nou transport cu ajutoare alimentare era gata sa plece pe mare din Cipru catre Gaza, sambata, a declarat presedintele insulei. Primul transport de acest gen a sosit vineri noapte in enclava palestiniana asediata, transmite Reuters, citata de News.ro. Aproape 200 de tone de alimente au ajuns in enclava…

Se joaca tare - Rusia și aliații din OPEC au decis prelungirea reducerii voluntare a producției de petrol

20:00, 03.03.2024 - Statele membre ale OPEC și cele aliate conduse de Rusia - OPEC+ - au convenit sa prelungeasca reducerea voluntara a producției de petrol din primul trimestru al acestui an si in cel de-al doilea, au declarat mai multe surse duminica, relateaza Reuters citat de Rador Radio Romania. OPEC+ a decis in…

Revoluția lui Elon Musk. Pacientul cu cip cerebral controleaza cu ajutorul gandurilor

13:45, 20.02.2024 - Primul pacient uman caruia medicii i-au implantat un cip cerebral dezvoltat de compania Neuralink este capabil sa controleze un mouse de calculator cu ajutorul gandurilor sale, a declarat luni seara fondatorul acestui start-up, Elon Musk , transmite Reuters. „Progresul este bun, iar pacientul pare sa…

Georgia anunța ca a confiscat un transport de explozibili provenit din Ucraina, via Romania, cu destinația Rusia

15:00, 05.02.2024 - Serviciul de Securitate Nationala din Georgia a anuntat luni ca a confiscat un transport clandestin de explozibili care provenea din portul ucrainean Odesa si avea destinatia orasul rus Voronej, informeaza Reuters, preluata de Agerpres.

Armata Braziliei iși intarește granița cu Venezuela și Guyana pe fondul tensiunilor legate de regiunea Esequibo

09:30, 03.02.2024 - Un convoi de camioane militare și vehicule blindate a pornit vineri spre granița de nord a Braziliei pentru a intari prezența armatei braziliene, ca raspuns la tensiunile legate de revendicarea Venezuelei asupra regiunii Esequibo din Guyana, informeaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?