Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primul născut, mijlociu sau mezinul familiei? Ce spune despre tine ordinea în care te-ai născut

Publicat:

Cercetatorii britanici au descoperit ca orice copil tinde sa acționeze și sa se dezvolte in funcție de ordinea in care au aparut in familie. Studiul susține ca exista diferențe de personalitate intre primii nascuți, copiii mijlocii, mezinii și copiii care au fost singuri la parinți. Citește și – 3 motive pentru care barbații care nu au frați sau surori sunt cei mai buni iubiți Iata care sunt caracteristicile personalitații tale, in funcție de ordinea in care ai aparut in familie: Daca ești primul nascut Cel mai mare copil al familiei este o persoana implicata, organizata și cu spirit de lider.…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministerul Finantelor: Ultimul pas pentru operationalizarea IMM Plus, indeplinit/ Bolos: Se pot demara procedurile pentru ca, de la inceputul lunii mai, cei 12,5 miliarde lei alocati de Guvern sa poata fi accesati

04:55, 20.04.2024 - ”Odata cu publicarea in Monitorul Oficial a Ordinului comun, putem spune ca schema de ajutor de stat IMM Plus este oficial operationala. Astfel, se pot demara procedurile pentru ca de la inceputul lunii mai cei 12,5 miliarde lei alocati de catre Guvern sa poata fi accesati de catre antreprenori si autoritatile…

Un ruj roșu vechi de 3.600 de ani, descoperit in Iran

13:50, 14.03.2024 - Un ruj roșu vechi de 3.600 de ani a fost descoperit in Iran și este cel mai vechi gasit vreodata, potrivit Yahoo News .Ceea ce oamenii de știința cred ca este un ruj din Epoca Bronzului, cu o culoare roșu intens a fost descoperit in Iran. Se sugereaza ca iranienii antici ar fi putut sa iși roșeasca…

Chiar și o bautura energizanta ocazionala poate crește riscul de tulburari de somn

17:06, 08.03.2024 - Bauturile energizante sunt promovate ca o modalitate de a stimula performanța mentala și fizica, dar un nou studiu sugereaza ca consumul acestora – chiar și ocazional – poate interfera cu somnul, relateaza Health.com. Cercetarea, publicata in revista BMJ Open, a constatat o asociere intre consumul de…

Raport sangeros despre Romania: suntem pe primul loc in clasamentul celor mai periculoase drumuri din Europa / 85,81 decese la un milion de locuitori

22:45, 06.03.2024 - Cele mai periculoase drumuri pentru șoferi sunt cele din Romania, urmata de Serbia și Bulgaria. Cel mai sigur este sa conduci in Norvegia. Acest lucru este in conformitate cu o noua cercetare realizata de Vignetteswitzerland.com, care analizeaza cele mai recente date de la Consiliul European pentru…

Fumatul modifica sistemul imunitar

00:41, 26.02.2024 - Anual, tutunul ucide peste opt milioane de oameni la nivel global, potrivit datelor Organizației Mondiale a Sanatații. Iar cei care nu mor din cauza fumatului se aleg cu diferite boli din cauza acestui viciu. Urmele pe care le lasa fumatul asupra sanatații chiar și dupa renunțarea la tutun sunt adanci…

Premierul Marcel Ciolacu, la ședința CSAT. Discuții cruciale pentru securitatea de la granița

17:15, 20.02.2024 - Principalul punct pe ordinea de zi vizeaza evoluțiile din regiunea Marii Negre in contextul agresiunii Rusiei impotriva Ucrainei și implicațiile directe asupra securitații naționale a Romaniei. Criza din Ucraina a generat o preocupare crescuta in randul liderilor politici, iar participarea premierului…

boala Alzheimer a fost raspandita prin tratamente care sunt astazi interzise

09:50, 03.02.2024 - Un studiu a adus dovezi ca practica de injectare a hormonului de creștere la copii, folosind extract de la persoane decedate, poate arata cum se transmite boala Alzheimer. Aceasta practica, care a fost administrata la aproximativ 200 de copii intre 1959 și 1985, a avut ca rezultat faptul ca unele persoane…

Pastile și chiar ciocolata cu insulina, in locul injecțiilor, pentru pacienții diabetici!

08:01, 03.02.2024 - In curand, pastilele cu insulina, invelite in ciocolata farar zahar, ar putea lua locul  injecțiilor cu insulina. Este varianta de administrare orala a insulinei, testata pe animale cu rezultate promițatoare. In prezent, sunt așteptate testele pe pacienți diabetici.   Cercetatorii de la Universitatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?