Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primul Ghid de bune practici privind utilizarea semnăturii electronice este disponibil pentru organizațiile preocupate de digitalizare

Publicat:

Contextul economic și social global a condus spre o dezvoltare accelerata a digitalizarii in toate domeniile, iar interacțiunile electronice au adus in prim plan cerința ca documentelor in format digital sa li se recunoasca valoarea legala. Oferirea de servicii electronice cetațenilor și clienților, incheierea contractelor la distanța sau lucrul de acasa sunt cateva exemple in care semnarea documentelor cu pixul, pe hartie, nu poate funcționa. Semnatura electronica raspunde nevoii de a oferi valoare legala documentelor electronice. Cadrul juridic pentru utilizarea documentelor electronice este…

Citeste articolul mai departe pe amosnews.ro…  

Sursa articol: amosnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania a primit ajutoare in valoare de 4,2 miliarde de euro, in 2022

15:11, 10.04.2024 - In pofida unei reduceri semnificative a ajutoarelor de stat acordate in 2022 comparativ cu 2021, statele membre UE au continuat sa isi sustina companiile afectate de crizele provocate de pandemia de coronavirus si razboiul din Ucraina, arata datele publicate marti de Comisia Europeana și citate de Agerpres.…

Propunerea Verzilor privind ajustarea modului de distribuire a subvențiilor agricole este un subiect de dezbatere in contextul europarlamentarelor din 2024

06:05, 01.03.2024 - Verzii Europeni spera ca in viitoarea legislatura sa aiba in Parlamentul European reprezentanti din Romania, una dintre tarile cele mai mari ale Uniunii Europene, a declarat co-lidera grupului Verzilor din Parlamentul European, Terry Reintke, intr-un interviu acordat la Strasbourg pentru European Newsroom,…

Romania a devenit primul partener comercial al Republicii Moldova, devansand cu mult Federatia Rusa

09:21, 28.02.2024 - Romania a devenit primul partener comercial al Republicii Moldova, devansand cu mult Federatia Rusa si alte state partenere ale Republicii Moldova, dar si primul investitor „strain” cu peste 400 de milioane de euro, a declarat, marti, ambasadorul Republicii Moldova in Romania, Victor Chirila, informeaza…

Plați instant in toata Uniunea Europeana! Cat vor costa tranzacțiile

08:05, 27.02.2024 - Bancile din Uniunea Europeana vor fi obligate sa ofere clienților plați instant in toate țarile membre, iar prețul platit de catre aceștia sa fie unul obișnuit, ca pentru orice tranzacție interna. Așadar, membrii Uniunii Europene vor beneficia de plați instant! Asta, dupa ce Uniunea Europeana a adoptat…

Hidroelectrica vrea sa retehnologizeze centrala Vidraru

18:01, 26.02.2024 - Hidroelectrica, principalul producator de energie electrica din Romania, iși propune din nou sa modernizeze Hidrocentrala Vidraru, situata pe raul Argeș, printr-o noua licitație publicata in sistemul electronic de achiziții publice, SEAP. Aceasta reprezinta a șasea incercare de retehnologizare a centralei,…

Romania a cumparat rachete antitanc germano-israeliene de sute de milioane de lei

15:35, 18.02.2024 -  Valoarea totala a achizitiei se ridica la peste 358 milioane lei plus TVA, adica mai mult de 426 milioane lei cu tot cu taxa.Acordul-cadru de furnizare de rachete antitanc a fost semnat cu compania Eurospike GmbH, inregistrata in Germania. Aceasta este un joint-venture intre producatorii germani de…

Placi ceramice contrafacute, retinute de vamesi in Portul Constanta Sud

11:20, 16.02.2024 - Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontiera Constanta Sud au retinut aproximativ 1.500 m.p. placi ceramice susceptibile de a incalca dreptul de proprietate intelectuala pentru un desen protejat. Placile ceramice au fost descoperite ca urmare a controlului fizic efectuat asupra marfurilor…

Importuri de cereale ucrainene in Romania, deși existau interdicții UE

08:56, 05.02.2024 - Potrivit Institutului Național de Statistica, in 2023, ar fi intrat in Romania porumb, grau și rapița din Ucraina, deși existau interdicții din partea Uniunii Europene. Florin Barbu, ministrul Agriculturii, susține ca nu știe nimic. „Din discutiile pe care le-am avut cu vama din Romania, nu mi s-a comunicat…


Ce parere ai despre aceasta stire?