Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primul copil biologic al cuplului Angelina Jolie - Brad Pitt, în proces de schimbare de sex

Publicat:

Shiloh, primul copil biologic al cuplului - , urmeaza de mai bine de jumatate de an un tratament hormonal pentru a deveni John. De altfel, copilul, in varsta de 13 ani, nici nu mai accepta sa fie strigat dupa numele de botez. Presa americana noteaza ca nu a fost de acord ca Shiloh sa treaca printr-un astfel de proces de la o varsta atat de frageda. In schimb, isi sustine fiica neconditionat si ea este cea car (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Angelina Jolie a facut noi dezvaluiri despre 'idolul femeilor', Brad Pitt: 'Are o istorie a abuzurilor fizice!'

20:55, 06.04.2024 - Batalia juridica dintre Angelina Jolie si Brad Pitt continua. Joi, actrita a depus o motiune la Curtea Superioara din Los Angeles, in care a afirmat ca "istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a inceput cu mult inainte de 2016", relateaza NEWS.RO.

Angelina Jolie, noi acuzații grave impotriva fostului soț. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt

18:45, 06.04.2024 - Scandalul de la Hollywood continua! Angelina Jolie a facut noi acuzații impotriva fostului ei soț, alaturi de care a trait o poveste de dragoste vreme de ani la rand. Clipe tensionate pentru celebrul Brad Pitt. Ce s-a discutat din nou la Curtea Superioada din Los Angeles.

Angelina Jolie face noi acuzații impotriva lui Brad Pitt: Abuzurile fizice ar fi a inceput cu mult inainte de 2016

17:30, 06.04.2024 - Batalia juridica dintre Angelina Jolie si Brad Pitt continua. Joi, actrita a depus o motiune la Curtea Superioara din Los Angeles, in care a afirmat ca "istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a inceput cu mult inainte de 2016".

Star Matinal. O influencerița a murit la varsta de 30 de ani, din cauza unei operații estetice. Și-a dorit o schimbare, dar a platit frumusețea cu prețul vieții / VIDEO

08:35, 26.03.2024 - Un nou caz cutremurator. A platit frumusețea cu prețul vieții. O tanara influencerița a murit la doar 30 de ani, dupa ce a apelat la ajutorul medicului estetician pentru o operație de liposucție.

Romanii sunt cei mai generosi legat de varsta pana la care parintii ar trebui sa-si sustina financiar copiii

23:35, 07.03.2024 - Parintii ar trebui sa-si sustina copiii pana la varsta de 24 de ani, financiar si prin asigurarea unei locuinte - reiese din sondajul Institutului pentru Studierea Tineretului din Ungaria, desfasurat in 12 tari, ale carui rezultate au fost comunicate marti Agentiei de Presa MTI, de catre Mathias Corvinus…

Usher, casatorie in secret dupa show-ul de la Super Bowl. Cine e femeia care i-a devenit soție / FOTO

10:56, 14.02.2024 - Usher s-a casatorit! Presa internaționala scrie ca artistul in varsta de 45 de ani, caștigator de Grammy și iubita lui de multa vreme, Jennifer Goicoechea, in varsta de 40 de ani, au devenit soț și soție in Las Vegas, pe 11 februarie 2024, unde cantarețul a evoluat la Super Bowl LVIII.


Ce parere ai despre aceasta stire?