Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declaraţii ale Roxanei, fostă concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", după ce a rămas însărcinată: "Mi-am dorit băiat, iar..."

Publicat:

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2017. Roxana, una dintre fostele participante ale emisiunii prezentate de , a povestit în exclusivitate pentru Spynews cum a aflat ca va deveni mamica. De asemenea, tânara a dezvaluit sexul bebelusului, dar si când va naste.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2017. a marturisit ca a fost ceruta de sotie de iubitul ei, , de , la mai bine de trei luni dupa ce au aflat ca vor deveni parinti.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2017. "Sunt în 5 luni, ne-am dorit sa avem un copilaș. Mi-a întârziat…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații dupa ce Daiana a anunțat ca e insarcinata. Ce spune viitorul tatic

19:00, 01.05.2024 - Dani a facut primele declarații dupa ce soția sa a anunțat ca ea și soțul ei urmeaza sa devina parinți. Fostul concurent Mireasa a anunțat ca tanara va naște la finalul lunii noiembrie, in Germania.

Vladuța Lupau, primele declarații dupa ce a anunțat ca este insarcinata a doua oara. Artista și soțul ei și-au dorit sa devina din nou parinți: „Te iubesc, minune”

21:45, 23.03.2024 - Vladuța Lupau și Adi Rus se pregatesc de un nou capitol in viața lor. Cei doi voiau sa devina parinți din nou, iar dorința este pe cale sa se indeplineasca. Artista este insarcinata din nou și a dat marea veste in cadrul concertului de la Sala Palatului, atunci cand a pregatit un moment special pentru…

Carmen Petcu de la Mireasa pentru fiul meu, noi imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta va deveni mama pentru prima data / FOTO

14:10, 19.03.2024 - Carmen Petcu traiește cea mai frumoasa perioada din viața de cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu este impreuna de ani buni cu logodnicul ei, Ionatan, iar cei doi se pregatesc sa devina parinți pentru prima data.

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

Sorina Guța, primele și singurele declarații dupa ce s-a trezit din coma. Medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire: ”Le-au zis surorilor mele ca nu mai pot face nimic”

22:45, 05.03.2024 - Sorina Guța a fost la un pas de moarte, iar medicii nu ii mai dadeau șanse de supraviețuire. Fosta partenera de viața a lui Nicolae Guța a ajuns la spital in coma, starea sa fiind extrem de grava. Ca printr-o minune a reușit sa traiasca, iar acum face declarații in exclusivitate pentru Spynews.ro despre…

Anca Țurcașiu va deveni bunica la 53 de ani. Primele imagini cu nora ei insarcinata

17:46, 22.02.2024 - Nora Ancai Țurcașiu, Andreea, este insarcinata cu primul ei copil. Aceasta a publicat primele imagini sarcina destul de avansata. Dupa mai bine de un an de la nunta cu aleasa inimii sale, Andreea, fiul artistei ii face o mare bucurie mamei sale, care spunea, in urma cu ceva timp, ca viseaza sa aiba…


Ce parere ai despre aceasta stire?