Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declaraţii ale Ralucăi Bîrsan, medicul fals, după ce s-a aflat de înşelătorie. "Am făcut doar grădiniţa"

Publicat:

, medicul fals, care s-a retras de la scoala in clasa a IX-a si care a falsificat actul de rezidentiat si diploma de licenta UMF, a avut o prima reactie dupa ce s-a aflat de inselatorie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Maria Constantin, primele declarații dupa ce a ajuns, de urgența, la spital. Se confrunta cu aceeași problema de mai mulți ani

11:06, 14.05.2024 - Ieri, Maria Constantin a ajuns, de urgența, la spital. Cantareața spune ca a incercat intr-o saptamana sa se trateze acasa și sa urmeze tratamentul de la medic, dar fara rezultat. O banala raceala s-a transformat intr-o bronșita, problema cu care se confrunta de mai mulți ani.

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații dupa ce Daiana a anunțat ca e insarcinata. Ce spune viitorul tatic

19:00, 01.05.2024 - Dani a facut primele declarații dupa ce soția sa a anunțat ca ea și soțul ei urmeaza sa devina parinți. Fostul concurent Mireasa a anunțat ca tanara va naște la finalul lunii noiembrie, in Germania.

Cel mai bun chef din Italia este un roman! Il știi de la TV, primele declarații ale lui Richard Abou Zaki: “Nu-mi vine sa cred”

10:21, 24.04.2024 - Reușita pentru un celebru bucatar roman! A caștigat premiul pentru cel mai bun bucatar din Italia. Il știi de la televizor, pentru ca este jurat la „Chefi la Cuțite”. Cine este romanul desemnat cel mai bun bucatar din Italia Richard Abou Zaki, caci despre el este vorba, a primit la Milano, in cadrul…

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.

Xtra Night Show. Anamaria Prodan, primele declarații dupa ce Ronald Gavril, a devenit cetațean de onoare. Ce planuri au cei doi acum: „Noi lucram la asta” / VIDEO

22:10, 29.02.2024 - Anamaria Prodan radiaza de fericire de cand și-a gasit liniștea in brațele lui Ronald Gavril! Iubitul impresarei din fotbalul romanesc a devenit cetațean de onoare. Iata primele declarații ale Anamariei Prodan, dupa reușita partenerului sau! Ce planuri au cei doi acum?

Florin Dumitrescu, primele declarații publice despre plecarea de la „Chefi la cuțite”

09:25, 23.02.2024 - Florin Dumitrescu, primele declarații publice despre plecarea de la „Chefi la cuțite” Continue reading Florin Dumitrescu, primele declarații publice despre plecarea de la „Chefi la cuțite” at Tabu.

Știrile Antena Stars. Avocata educatoarei acuzata ca ii teroriza pe copii la gradinița din Popești-Leordeni, primele declarații. Femeia a fost reținuta pentru 24 de ore / VIDEO

14:35, 22.02.2024 - Astazi, educatoarea in varsta de 24 de ani, acuzata ca ii teroriza pe copii la o gradinița din Popești-Leordeni, a fost audiata inca de la primele ore. A fost reținuta pentru 24 de ore, iar avocata ei spune ca tanara regreta cele intamplate.


Ce parere ai despre aceasta stire?