Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Știrile Antena Stars. Avocata educatoarei acuzată că îi teroriza pe copii la grădinița din Popești-Leordeni, primele declarații. Femeia a fost reținută pentru 24 de ore / VIDEO

Publicat:

Astazi, educatoarea in varsta de 24 de ani, acuzata ca ii teroriza pe copii la o gradinița din Popești-Leordeni, a fost audiata inca de la primele ore. A fost reținuta pentru 24 de ore, iar avocata ei spune ca tanara regreta cele intamplate.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Pepe, primele declarații dupa ce a stabilit data nunții cu Yasmine Pascu. Ce semnificație are ziua aleasa pentru cununia religioasa: „Suntem binecuvantați”

21:25, 10.04.2024 - Pepe și Yasmine Pascu sunt impreuna de cațiva ani, au un fiu impreuna și au decis sa devina o familie și in fața lui Dumnezeu. Cei doi se pregatesc deja de cununia religioasa, eveniment care va avea loc intr-o zi cu o semnificație aparte pentru artist și soția lui.

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Știrile Antena Stars. Soția lui George Nicolescu, primele declarații dupa ce artistul a murit. Erau impreuna de 56 de ani: „Totul a luat-o la vale” / VIDEO

15:40, 26.03.2024 - George Nicolescu, artistul care s-a nascut orb, a murit astazi, la 74 de ani. Soția lui i-a fost, de departe, cel mai important sprijin in lupta cu boala. Cantarețul a fost operat vinerea trecuta și trebuia sa fie externat ieri, dar starea lui s-a agravat, atunci cand a fost dus la terapie intensiva.

Știrile Antena Stars. Agresorul lui Laurette a fost condamnat la inchisoare cu executare! Primele declarații ale brunetei, dupa victorie: ”Știam ca am dreptate” / VIDEO

14:50, 13.03.2024 - O noua victorie in instanța pentru Laurette! Agresorul vedetei a fost condamnat la inchisoare cu executare. In urma cu aproape doi ani, bruneta a fost implicata intr-un scandal de proporții, cand a fost batuta intr-un hotel, iar acum s-a facut dreptate in cazul ei.

Educatoarea care batea copiii la gradinița privata din Popești-Leordeni, reținuta pentru 24 de ore

19:55, 22.02.2024 - Educatoarea care ar fi agresat copiii de la o gradinita privata din Popesti – Leordeni a fost retinuta pentru 24 de ore, a informat, joi, Inspectoratul de Politie Judetean Ilfov. Potrivit unui comunicat de presa, in acest dosar de urmarire penala, in care politistii din Popesti – Leordeni efectueaza…

Educatoarea de la centrul privat din Popești Leordeni, acuzata ca ii agresa pe copii, reținuta

14:25, 22.02.2024 - Educatoarea de la centrul privat de ingrijire copii din Popești Leordeni, județul Ilfov, acuzata ca ii agresa pe micuți, a fost reținuta joi de polițiștii, care au extins cercetarile cu privire la 10 infracțiuni de purtare abuziva.

Educatoarea care teroriza copiii la gradinița din Popești-Leordeni a fost reținuta. Va petrece urmatoarele 24 de ore in arest

13:35, 22.02.2024 - Dupa ce gradinița din Popești-Leordeni a fost inchisa, au fost luat noi masuri in cazul copiilor care erau terorizați de educatoare. Femeia are acum probleme cu legea, iar in prezent este reținuta. Va sta in arest pentru urmatoarele 24 de ore.

Star Magazin. Oana Zavoranu, primele declarații dupa ce a ieșit din sala de judecata! Vedeta a fost acuzata de șantaj: „Nu am nicio speranța” / VIDEO

15:50, 29.01.2024 - Oana Zavoranu a avut astazi un nou proces. Vedeta a facut primele declarații, dupa ce a ieșit din sala de judecata. Bruneta a fost acuzata de șantaj. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?