Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declaraţii ale „puciştilor“ din PSD după umilirea din CEx. „Nu contează numărul de voturi, contează că ne-am putut exprima“

Publicat:

Cei trei semnatari ai scrisorii anti-Dragnea au iesit umiliti din sedinta CEx a PSD, care a durat mai bine de noua ore. Doar 10 voturi au fost pentru demisia lui , dupa numaratoarea . Varianta lui arata ca doar 8 voturi au fost impotriva sa.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Actorul Florin Piersic, primele declarații din spital: „Sunt la recuperare, undeva departe, sunt foarte bine tratat”

16:25, 19.05.2024 - Actorul Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic vineri, starea sa generala fiind stabila, fara modificari semnificative fata de zilele anterioare, au informat reprezentantii Spitalului de... The post Actorul Florin Piersic, primele declarații din spital: „Sunt la recuperare, undeva departe, sunt…

Alina Kabaeva, „olimpica lui Putin”, primele declaratii dupa despartirea de acesta: „Daca iți spune conducerea sa nu te duci, atunci nu te duci”

11:10, 09.05.2024 - Alina Kabaeva a vorbit foarte rar despre presupusul ei fost iubit, președintele rus Vladimir Putin, pana saptamana aceasta, cand a participat la ceremonia in cadrul careia acesta a fost numit oficial presedinte, in urma alegerilor recente din Rusia.

Iasmina Halas, primele declarații dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii! EXCLUSIV!

18:45, 30.04.2024 - Dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii, acum Iasmina Halas face lumina in acest caz. In exclusivitate pentru Spynews.ro, focoasa blonda ne spune adevarul. E sau nu intr-o relație cu tanarul? Aflam chiar acum!

Primele declarații ale mamei elevului din București, injunghiat de un baiat. Ce spune femeia: "La paza e pusa ..."

00:50, 05.04.2024 - Tot mai multe incidente au loc in liceele din țara. In cursul zilei de ieri, inca un elev a fost injunghiat, de aceasta data, intr-o școala din Galați. Baiatul in varsta de 18 ani a fost ranit langa unitatea de invațamant de un individ pe care nu il cunostea. Mama elevului din București, injunghiat…

Primele declarații ale Alinei, mama fetițelor otravite de propriul tata in Spania. Nu a putut sa vorbeasca despre tragedie pana acum: ”l-au iubit...”

15:00, 28.03.2024 - Mama fetițelor otravite in Spania a facut primele declarații! Fiicele ei au fost ucise de propriul tata, in timp ce se aflau la el acasa. Femeia le viziteaza foarte des la mormantul lor și este devastata de suferința. Alina a dezvaluit, pentru presa italiana, ce orori a trait alaturi de soțul ei.

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC. Primele declarații: „Trebuie sa renunț”

09:50, 28.03.2024 - Șeful Autoritații Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a anunțat joi dimineața, 28 martie 2024, ca și-a dat demisia din funcția de conducere.   Inchin o ceașca de cafea pentru fiecare dintre voi, cei care mi-ați aratat susținerea ce m-a mobilizat de-a lungul celor…

Dan Ilie Morega, internat din nou la psihiatrie. Primele declarații dupa ce a agresat o jurnalista: 'Eu ma lupt cu mafia, mafia e mare și multa'

10:55, 23.03.2024 - Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, a avut primele declarații dupa ce a agresat o jurnalista. Dan Morega este in aceste momente internat la psihiatrie și i s-a prescris un tratament medicamentos. Acesta neaga toate acuzațiile care i se aduc și declara ca se lupta cu mafia. "Am mers la Bucuresti…

Mama lui Radu Ayan, noi declarații emoționante dupa ce fiul ei, disparut in Botoșani, a fost gasit. Femeia nu s-a putut opri din plans: ”Nu am cuvinte”

09:41, 19.03.2024 - Parinții lui Radu Ayan au primit cea mai buna veste a vieții lor, dupa ce li s-a spus ca baiețelul lor, de doar doi ani, disparut timp de 25 de ore de acasa, a fost gasit teafar. Femeia nu s-a putut opri din plans, dar in ciuda emoțiilor care au copleșit-o, a facut declarații despre ceea ce simte.


Ce parere ai despre aceasta stire?