Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declarații ale lui Ion Harghel, după percheziții: „Nu am niciun statut în dosarul kuliok”

Publicat:

a fost venit cu o reacție, dupa perchezițiile care au avut loc astazi in dosarul Kuliokului. Acesta scrie ca nu are niciun statut in cadrul acestui dosar penal și ca „pentru suprimarea oricaror suspiciuni, benevol a predat ofițerilor de urmarire penala telefonul și calculatorul”. 

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa confruntarea din instanța cu Alex Dobrescu. Ar fi incercat sa o intimideze: „E ingrozitor”

14:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și Alex Dobrescu s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

Star Matinal. Oana Zavoranu, primele declarații dupa ce a ajuns astazi in fața magistraților, in dosarul de șantaj. De ce vrea sa il traga la raspundere pe avocatul ei / VIDEO

12:35, 25.03.2024 - La finalul lunii februarie, Oana Zavoranu a ajuns in fața magistraților in dosarul in care este acuzata de șantaj. Astazi, bruneta a fost, din nou, la Curtea de Apel și susține ca iși va trage și avocatul la raspundere, dupa ce apele se vor liniști.

Florin Salam face primele declarații publice legate de scandalul in care este implicat

14:00, 19.03.2024 - Dupa ce saptamana trecuta a izbucnit un scandal legat de sume de bani pe care Florin Salam le-ar fi primit fara sa iși onoreze obligațiile, acum manelistul a facut primele declarații. Cantarețul Florin Salam spune ca dosarele sale care au ca subiect țepe date unor oameni carora ar fi trebuit sa le cante…

Dan Șucu, primele declarații dupa ce președintele Rapidului a fost „saltat” de mascați

19:16, 14.03.2024 - Dupa ce președintele Rapidului, Daniel Niculae, a fost „saltat” de mascați intr-un dosar privind introducerea de materiale pirotehnice la meciurile de fotbal, patronul giuleștenilor, Dan Șucu, a susținut o conferința de presa in care a explicat situația din club. „Maica ta, Hristoase! De ce sa fie cel…

(video) Primele declarații ale lui Stoianoglo, dupa sentința de achitare

14:11, 28.02.2024 - Fostul procuror general, Alexandr Stoianoglo, achitat astazi de magistrați in dosarul privind depașirea atribuțiilor de serviciu, afirma ca decizia era una evidenta inca la inceput. „Dosarul a fost falsificat, a fost facut la comanda politica unicul scop fiind inlaturarea mea din sistem”, a declarat…

Ciprian Pian, liderul clanului Duduianu, a fost eliberat din inchisoare. Decizia este definitiva. Primele declarații: ”Nu ma doboara nimic pe pamant”

10:25, 17.02.2024 - Dupa jumatate de an de la scandalul in care a fost implicat, Ciprian Pian a fost eliberat din inchisoare. Decizia instanței este definitiva, iar liderul clanului Duduianu a fost lasat sa plece acasa din arestul preventiv. Ciprian Pian a facut primele declarații, imediat dupa ce a ieșit din arest.


Ce parere ai despre aceasta stire?