Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primarul din Ștefăneștii de Jos, Robert Ștefan, acuzat că a violat o minoră, a fost eliberat din arest

Publicat:

Primarul liberal din Ștefaneștii de Jos, Robert Ștefan, reținut, joi, pentru 24 de ore, a fost eliberat din arestul preventiv, alaturi de ceilalți doi barbați acuzați de violarea unei fete de 12 ani. Decizia a fost anunțata de Parchetul din Buftea, care a menționat ca masura s-a fundamentat pe faptul ca nu sunt implinite condițiile […]

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bihorean arestat pentru ca și-a batut concubina de 16 ani cu pumnii și cu o bata, dupa care a violat-o

16:50, 07.05.2024 - Parchetul din Salonta investigheaza un caz cutremurator de violența domestica, in care un barbat este acuzat ca și-a batut de mai multe ori cu pumnii și cu o bata concubina in varsta de 16 ani, pe care a violat-o.

PARCHETUL SECTORULUI 1 CLARIFICA SITUAȚIA Acuzațiile lui Clotilde Armand

10:05, 14.03.2024 - Primarul a contestat raportul ANI, susținand ca a fost schimbat judecatorul fara motivare și ca calitatea ei in dosar a fost modificata de la suspect la inculpat The post PARCHETUL SECTORULUI 1 CLARIFICA SITUAȚIA Acuzațiile lui Clotilde Armand first appeared on Informatia Zilei .

Primarul din Gura Teghii, trimis in judecata. A ,,tras” dupa el și un polițist local. Iata acuzațiile!

15:05, 13.03.2024 - Primarul comunei Gura Teghii, Gheorghe Micleru, aflat in arest la domiciliu dupa ce a intrat in atenția procurorilor (vezi AICI ), a fost trimis in judecata pentru un concurs de infracțiuni. Alaturi de Micleru, procurorii l-au trimis in judecata și pe un polițist local, acuzat ca l-ar fi ajutat pe primar…

Un barbat din Brașov și-ar fi violat de nenumarate ori nepoata in varsta de doar 5 ani. Individul a fost arestat

20:01, 09.03.2024 - Un barbat de 35 de ani dintr-o localitate limitrofa municipiului Brasov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat ca si-ar fi violat in mod repetat nepoata in varsta de 5 ani, a informat, sambata, Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov.


Ce parere ai despre aceasta stire?