Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primar PSD de reședință de judet, arestat pentru 30 de zile

Publicat:

au hotarat, vineri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a primarului Resitei, , pentru luare de mita, admitand astfel cererea procurorilor DNA Timisoara.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Resita inseamna Amenajare, Utilitati si Responsabilitate

16:10, 16.05.2024 - REȘIȚA – Numele meu este BOGDAN GAITA si sunt cel mai tanar candidat in cursa pentru Primaria municipiului nostru. Imi doresc sa aduc o viziune noua si plina de energie in administratia locala. Avand radacini adanc infipte in comunitatea din Reșița, mai precis in cartierul Moroasa, am avut privilegiul…

Ionuț Popovici și-a depus candidatura la funcția de primar al Reșiței

20:26, 29.04.2024 - REȘIȚA – Insoțit de susținatori, o parte a echipei de campanie și a prezumtivilor viitori consilieri locali, șeful organizației municipale a PSD și-a depus luni listele cu semnaturi! „Intr-un moment, zic eu, important, depunem candidaturile pentru funcția de primar al municipiul Reșița și, evident,…

Tanarul care și-a injunghiat iubita, studenta la Medicina, arestat preventiv

20:45, 23.03.2024 - Tanarul care vineri seara și-a injunghiat iubita, descoperita ulterior moarta in apartament de doua prietene, pe Bd. General Dragalina din Timișoara, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Rampe și trotuare impracticabile pentru infirmi. Reședința de județ care ignora nevoile celor cu dizabilitați VIDEO

16:45, 20.03.2024 - Cea mai mare parte a rampelor de acces in cladirile din municipiul Targu Jiu sunt impracticabile. Persoanele aflate in scaun rulant nu pot sa le utilizeze și, astfel, nu au acces la o serie de servicii, deși legea ii obliga pe deținatorii spațiilor sa le ofere aceasta facilitate.

Anunț-surpriza in PNL: Primarul unui municipiu reședința de județ se retrage/ Cine va fi candidatul liberalilor

15:20, 19.03.2024 - Primarul orașului Suceava, Ion Lungu, nu va mai candida pentru un nou mandat. Anunțul a fost facut de președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur. Gheorghe Flutur a declarat, marți, intr-o conferința de presa, ca saptamana trecuta a fost stabilit calendarul alegerilor.„Azi sunt in masura sa…

Se intrerupe apa luni și marți pe cateva strazi din Timișoara și in alte localitați din județ

07:36, 18.03.2024 - Reprezentanții Aquatim transmit ca luni și marți, 18 și 19 martie, se va intrerupe apa pe cateva strazi din Timișoara și in alte trei localitați din județ pentru lucrari la rețeaua de distribuție.

VIDEO. Un barbat din Timișoara, care profita de naivitatea batranilor, arestat pentru inșelaciune

13:15, 27.02.2024 - Un barbat in varsta de 38 de ani s-a gandit sa caștige bani inșeland oameni in varsta. Astfel, el oprea pe strada pensionari carora se oferea sa le cumpere medicamente și alimente, apoi disparea cu banii. Acesta a fost prins și a ajuns in arestul Poliției.

Un tanar care a furat bani și camera de supraveghere dintr-un cabinet medical din zona Lipovei, arestat pentru 30 de zile

15:25, 21.02.2024 - Un barbat in varsta de 25 ani, care a furat 5.860 de lei și o camera video de supraveghere dintr-un cabinet medical din Timișoara, a fost depistat și arestat la doua saptamani de la comiterea faptei. Va sta dupa gratii 30 de zile.


Ce parere ai despre aceasta stire?