Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prigoană Jr. şi-a cadorisit logodnica cu un bolid de peste 100.000 de euro

Publicat:

Imediat ce si-a achizitionat un bolid nou, la începutul acestui an, Honorius Prigoana i-a dat vechiul autoturism logodnicei sale. Zilele trecute, fotoreporterii ZIUAnews au surprins-o pe plecând de la un restaurant de fite din Capitala la volanul unei masini de lux, a carei valoare depașește 100.000 de euro. Iubita lui Prigoana Jr. nu s-a sfiit sa-si parcheze limuzina fix pe trotuar, blocând astfel drumul trecatorilor.

Cunoscut ca un împatimit al bolizilor de lux, fiul cel mare al lui si-a achizitionat, la începutul acestui…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un medic cunoscut din București a spus care este starea lui Florin Piersic: ”Nu ii pune viața in pericol”

21:55, 08.05.2024 - Florin Piersic a fost operat in prima zi de Paște pentru a i se scoate stimulatorul cardiac, ca urmare a infecției ce s-a raspandit in tot corpul. Actorul a fost adus cu un avion SMURD la București, la Institutul Matei Balș din Capitala.Adrian Marinescu, directorul Institutului Matei Balș din București,…

Iubita lui Selly, petrecere exclusivista de ziua sa de naștere. Ce vedete au mai fost prezente la eveniment / FOTO

08:50, 26.03.2024 - Smaranda Știrbu și-a organizat ziua de naștere intr-un club exclusivist din Capitala. Tanara a avut alaturi de ea persoanele cele mai dragi in cadrul unui eveniment de pomina, unde toata lumea s-a distrat pe cinste. Selly i-a pregatit inca o surpriza majora, urmand sa plece intr-o vacanța.

Speak poate sa fie mandru de iubita lui! Cat de bine arata Cristina Ștefania in ținute sport / PAPARAZZI

22:46, 13.03.2024 - Speak poate sa fie mandru de iubita lui! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” vedetei și au surprins-o in ipostaze de senzație. Artista a fost vazuta in Capitala. Iata cat de bine arata celebra cantareața in ținute sport!

Cine este Carmen Montero Mundt, iubita lui George Russell. Cum s-a cunoscut cu pilotul Mercedes

15:55, 12.03.2024 - George Russell și Carmen Montero Mundt traiesc o frumoasa poveste de dragoste, fiind unul dintre cuplurile solide din padocul Formula 1™. Insa puțini știu cine este, de fapt, iubita pilotului Mercedes.

Știrile Antena Stars. Manelist cunoscut, prins in flagrant in timp ce voia sa se intalneasca cu o minora. Artistul a fost saltat de poliție / VIDEO

14:20, 05.03.2024 - Este șoc in lumea muzicii din Romania! Un cunoscut cantareț de manele, cu soție și doi copii acasa, a fost prins in flagrant de polițiști, in timp ce se intalnea cu o minora, la Gara de Nord. Se pare ca artistul a venit special din Galați in Capitala, dupa ce a purtat mai multe conversații cu ea.

Cum arata casa in care locuiește Silviu Prigoana, din centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior

18:00, 27.02.2024 - Silviu Prigoana a avut grija ca vila sa din Capitala sa fie amenajata cu bun gust și spune ca se simte ca in vacanța in casa lui, avand atat mare, cat și munte acolo. Iata imagini din interiorul locuinței in care a stat candva cu Adriana Bahmuțeanu!

Desparțire neașteptata in showbiz-ul internațional! Un celebru actor și iubita sa au pus capat relației / FOTO

16:35, 22.02.2024 - Eate vestea momentului in showbiz-ul internațional! Un cunoscut actor de la Hollywood s-a despartit de iubita lui la cateva zile dupa ce a cunoscut copiii. Iata despre cine este vorba, dar și de ce a luat starul din cinematografie aceasta decizie!

Scene rupte din film la Buiucani: O femeie la volanul unui Mercedes a amenințat cu pistolul o alta șoferița

18:20, 19.02.2024 - O șoferița a fost amenințata, cu o arma pe o strada din Capitala. Cazul a avut loc in sectorul Buiucani, in urma unui conflict in trafic. Femeie s-a plans poliției pe o alta șoferița a unui „Mercedes”, dupa ce aceasta a scos un pistol pe geam și l-a indreptat in direcția ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?