Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Președinta Ungariei, Katalin Novak, și-a dat demisia: „Am făcut o greșeală”

Publicat:
Președinta Ungariei, Katalin Novak, și-a dat demisia: „Am făcut o greșeală”

Președinta Ungariei, , și-a dat demisia in contextul in care partidele de opoziție au tot facut apel ca aceasta sa se retraga din funcție din cauza deciziei acesteia de a grația un barbat condamnat pentru complicitate la mușamalizarea unui caz in care directorul unui orfelinat abuza sexual copiii, scrie hotnews.ro.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Cum a incercat Toma Caragiu sa se salveze la cutremurul devastator din 1977. Greșeala care i-a fost fatala

12:05, 04.03.2024 - In urma cu 47 de ani, pe 4 martie 1977, la ora 21.22 avea loc unul dintre cele mai mari dezastre de pe teritoriul Romaniei, care a ingropat printre daramaturi aproape 1.600 de oameni, printre care și marele Toma Caragiu, actorul care a facut istorie in teatrul si filmul romanesc.

Tamas Sulyok, ales noul presedinte al Ungariei, dupa demisia lui Katalin Novak

09:45, 27.02.2024 - Parlamentul Ungariei l-a ales pe Tamas Sulyok, președintele Curții Constituționale, ca urmator președinte pentru a o inlocui pe Katalin Novak, care a demisionat dupa ce a acordat o gratiere intr-un scandal de abuz asupra copiilor.

Gafa facuta de Adela Popescu de ziua lui Radu Valcan. Nici el nu si-a dat seama de greseala, fanii au ras copios: „Ori e prea fin ori nu mai stie pe ce lume e”

17:05, 22.02.2024 - Gafa facuta de Adela Popescu de ziua lui Radu Valcan a strans mii de reacții in mediul online. Se pare insa ca greșeala facuta de indragita prezentatoare nu a fost motiv de suparare pentru sarbatorit. De fapt, el nici nu și-a dat seama, insa fanii au avut parte de o porție generoasa de amuzament. O…

O greșeala intr-un tabel Excel a dus la pierderea a milioane de dolari

00:55, 16.02.2024 - Fondul suveran norvegian a pierdut 92 de milioane de dolari, din cauza unei greseli intr-un tabel Excel, o suma de doua ori mai mare decit pierderile operationale si accidentale cumulate suferite de acest fond in decurs de zece ani, din 2010 in 2020. O greseala administrativa din februarie 2023 - o…


Ce parere ai despre aceasta stire?