Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Presa oficiala din China il acuza pe George Soros ca a declarat razboi yuanului

Publicat:

Miliardarul american a intrat in vizorul presei de stat din China, care il acuza ca a "declarat razboi yuanului", in conditiile in care moneda nationala chineza se afla sub o puternica presiune depreciativa, scrie AFP.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

China il acuza pe Zelenski de minciuna: 'Nu este stilul diplomatiei chineze!'

20:10, 03.06.2024 - China a dezmintit luni faptul ca „face presiuni'' asupra anumitor tari pentru ca acestea sa nu participe la Summitul privind pacea din Ucraina, ce va fi organizat in Elvetia, asa cum a afirmat presedintele ucrainean la finalul saptamanii trecute.

Razboi in Ucraina, ziua 814. Imagini cu distrugerile provocate de Ucraina la baza rusa Belbek din Crimeea, publicate de presa internaționala

10:15, 17.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 814. China pledeaza pentru convocarea la timp a unei conferinte internationale de pace recunoscuta atat de Rusia, cat si de Ucraina, cu participarea egala a tuturor partilor si discutii corecte asupra tuturor optiunilor.

Razboi in Ucraina, ziua 814. China: "Sustinem conferinta de pace cu Moscova si Kiev"

00:00, 17.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 814. China pledeaza pentru convocarea la timp a unei conferinte internationale de pace recunoscuta atat de Rusia, cat si de Ucraina, cu participarea egala a tuturor partilor si discutii corecte asupra tuturor optiunilor.

Xi Jinping, vizita oficiala in Franța. „China si UE trebuie sa ramana partenere”.

20:45, 06.05.2024 - In prima sa vizita oficiala in Europa din ultimii cinci ani, președintele Chinei, Xi Jinping, a pledat pentru continuarea parteneriatului cu UE. In același timp, Emmanuel Macron a cerut „reguli echitabile” in schimburile comerciale.

Macron il va presa pe Xi Jinping sa-si foloseasca influenta asupra lui Putin: „Trebuie sa lucram cu China pentru a construi pacea”

17:10, 03.05.2024 - Președintele francez Emmanuel Macron il va presa pe omologul sau chinez Xi Jinping sa-si foloseasca influenta asupra Rusiei pentru a contribui la solutionarea razboiului din Ucraina, in timpul turneului european al liderului chinez de la inceputul lunii mai. Potrivit analiștilor insa, nu exista prea…

KFC a luat o decizie radicala: Inchide temporar toate restaurantele și a declanșat un adevarat razboi cu presa dintr-o țara cu zeci de milioane de locuitori

13:25, 01.05.2024 - KFC a inchis temporar puncte de vanzare in Malaezia , invocand conditiile economice dificile. Presa locala relateaza ca inchiderea s-a datorat boicoturilor legate de legaturile percepute ale lantului de fast-food cu Israelul.

Comunicat de presa dep. Catalina Ciofu: Omagiu Veteranilor de Razboi

17:55, 29.04.2024 - Deputata Catalina Ciofu (PNL Bacau) a transmis un comunicat de presa, cu prilejul Zilei Veteranilor de Razboi. Articolul Comunicat de presa dep. Catalina Ciofu: Omagiu Veteranilor de Razboi a fost publicat in Ziarul de Bacau .

Germania a ieșit la vanatoare de spioni

11:46, 23.04.2024 - Presa germana susține ca un angajat al politicianului AfD Maximilian Krah ar fi spionat mișcarea de opoziție chineza și a transmis informații de la Parlamentul European Chinei. Barbatul este probabil cunoscut de mult timp autoritaților. Poliția a arestat un barbat in Dresda, fiind suspectat de spionaj…


Ce parere ai despre aceasta stire?