Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premierul japonez evită de jumătate de an să se mute în reşedinţa oficială. O fi din cauza fantomelor?

Publicat:

De cateva luni, in presa din tara insulara sunt vehiculate tot felul de motive pentru care Abe si sotia lui, Akie, nu s-au mutat inca in resedinta oficiala, desi premierul japonez si-a inceput mandatul in luna decembrie 2012.

Nu este insa prima oara cand locuinta de 11 camere din centrul orasului Tokyo se afla in centrul unor zvonuri privind fenomene supranaturale, noteaza cotidianul britanic „”. De altfel, mai multi fosti premieri japonezi au spus de-a lungul timpului ca au avut parte de fenomene neobisnuite in timp ce locuia in resedinta oficiala.

In anii 1930,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Celine Dion a facut noi dezvaluiri despre boala de care sufera: „Am avut coastele rupte din cauza spasmelor musculare”

19:30, 07.06.2024 - Celine Dion a facut noi dezvaluiri despre boala cu care se confrunta și a povestit ca au fost perioade in care avut spasme musculare atat de puternice, incat i s-au rupt coastele, transmite The Guardian.

Aproape jumatate din toți banii murdari ai lumii trec prin Londra și teritoriile britanice de peste mari

07:06, 16.05.2024 - Aproape jumatate din banii murdari din toata lumea trec prin bancile din Londra și teritoriile britanice de peste mari, a anunțat ministrul adjunct de externe al Regatului Unit, potrivit The Guardian.

Jumatate din orașele mari ale Chinei se scufunda. 270 de milioane de oameni sunt in pericol

10:15, 19.04.2024 - Pamantul se scufunda sub picioarele a milioane de oameni in marile orașe ale Chinei din cauza activitaților umane, punand in pericol major zonele de coasta ale țarii, mai expuse riscului de inundații din cauza creșterii nivelului marii, arata o noua cercetare.

Penurie de alimente și creșteri de prețuri fara precedent in Marea Britanie din cauza vremii nefavorabile. „Piețele s-au prabușit”

19:30, 16.04.2024 - Marea Britanie se confrunta cu penuria de alimente și cu creșterea prețurilor, deoarece vremea extrema legata de schimbarile climatice provoaca producții scazute in fermele locale și in strainatate, potrivit The Guardian.

Soția ambasadorului rus din Romania a murit in urma unui infarct

13:10, 09.04.2024 - Soția ambasadorului rus din Romania a murit marti dimineata, dupa ce i s-a facut rau in reședința din București. Soția ambasadorului Rusiei la București, Valeri Kuzmin, a murit, in noaptea de luni spre marți, in timp ce se afla in reședința sa. Apelul la numarul 112 a fost inregistrat puțin dupa ora…

A murit soția ambasadorului Rusiei in Romania. I s-a facut rau in casa

09:35, 09.04.2024 - Soția ambasadorului Rusiei in Romania a decedat, dupa ce i s-a facut rau in reședința din București. Soția ambasadorului Rusiei la București, Valeri Kuzmin, a murit, in noaptea de luni spre marți, in timp ce se afla in reședința sa. Apelul la numarul 112 a fost inregistrat puțin dupa ora 04:00. Soția…

Soția lui What’s UP, primele declarații la cateva luni de la casatoria religioasa. „Acesta este rolul femeii in viața”

11:35, 29.03.2024 - Micky, soția lui What's UP a facut primele declaratii dupa casatoria religioasa care a avut loc in toamna anului trecut. Cei doi și-au unit destinele la doi ani de cand s-au cunoscut, iar evenimentul a fost secret, departe de ochii curioșilor.What's UP a trimis invitația la eveniment cu o seara inainte,…

Mihai Bobonete, criza de ras la Romanii au talent din cauza Andrei. Concurentul care a facut-o pe soția lui Maruța sa roșeasca: „Ba, taci odata!”

22:50, 22.03.2024 - Mihai Bobonete a avut o criza de ras in ediția de vineri, 22 martie 2024, a show-ului Romanii au Talent. Totul s-a intamplat din cauza unui mod in care s-a exprimat iubita cantareața și jurata Andra. Partenera de viața a lui Catalin Maruța a roșit și s-a fastacit cand a dat ochii cu concurentul. Foto…


Ce parere ai despre aceasta stire?