Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prăjitură însiropată cu lămâie şi nucă de cocos

Publicat:

De ce ai nevoie pentru prajitura cu lamaie si nuca de cocos

Pentru prajitura

400 ml lapte

750 g gris

250 g zahar

500 g nuca de cocos

2 linguri praf de copt

200 ml ulei

5 linguri iaurt

1 lingura unt

Pentru sirop

250 ml apa

250 g zahar

coaja de la 1 lamaie

zeama de la 1 lamaie

afla modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu piersici și cocos. Desert de post pentru momente speciale

21:10, 26.04.2024 - Daca sunteți in cautarea unei rețete delicioase și reconfortante pentru momentele speciale, nu cautați mai departe! Astazi va prezentam o rețeta minunata de prajitura cu piersici și cocos, un desert perfect pentru a fi savurat in timpul postului sau in orice alta ocazie speciala.

Rețeta de prajitura cu lamaie și cocos. Desert delicios de post

22:50, 17.04.2024 - Daca iți este pofta de ceva dulce, dar nu mai știi ce sa mai faci pentru tine și pe cei dragi, pentru ca ții post, noi avem soluția care ar putea fi potrivita. Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu lamaie și cocos. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Prajitura de post cu crema de zahar ars. Desert delicios, simplu și rapid

00:05, 04.04.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios, dar nu știi ce sa faci in perioada de post? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa, simpla și rapida de prajitura cu crema de zahar ars. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de prajitura delicioasa cu capșuni și cocos. Un desert simplu și rapid de post

14:05, 29.03.2024 - Daca faci parte din cei care respecta tradiția postului dinaintea Paștelui, cu siguranța vei aprecia o selecție diversificata de mancaruri și deserturi pentru a-ți indulci și diversifica perioada aceasta de reflecție și purificare spirituala. Iți prezentam o rețeta simpla și rapida pentru prajitura…

Rețeta de prajitura cu lamaie și capșuni. Desert rapid și simplu

00:01, 28.03.2024 - Iți este pofta de ceva dulce? Daca da, ești in locul potrivit! Iți prezentam o rețeta simpla și delicioasa pentru o prajitura cu lamaie și capșuni. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Tot ce trebuie sa faci, pas cu pas.

Cea mai cautata rețeta de desert de pe internet. Cum se prepara prajitura tavalita prin ciocolata și fulgi de cocos

11:11, 15.03.2024 - Rețeta unui desert a captivat atenția iubitorilor de dulciuri din intreaga lume. Este vorba despre delicioasa prajitura tavalita prin ciocolata și fulgi de cocos, a carei preparare este pe cat de simpla, pe atat de rafinata. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de rulada cu crema de lamaie. Prajitura delicioasa pentru a-i surprinde pe cei dragi

19:00, 09.03.2024 - In Romania exista mulți iubitori de deserturi care se bucura de prajiturile delicioase, facute in casa. Rețeta de mai jos este perfecta pentru pentru a fi gatita și cpnsumata alaturi de cei dragi. Crema de lamaie ofera o savoare aparte și te vei bucura de ficare bucațica.

Cum se prepara savarina de casa. Secretul celei mai gustoase prajituri

16:46, 19.02.2024 - Savarina se numara printre prajiturile preferate ale romanilor. Ușor de facut și foarte gustoase, reprezinta desertul perfect pentru o masa copioasa. Incercați urmatoarea rețeta și spuneți-ne ce parere aveți. Rețeta savarina gustoasa de casa Cu doar o cautare mica veți gasi nenumarate rețete de savarina.…


Ce parere ai despre aceasta stire?