Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Povestea gogoșarului Cornel, adoptat de olandezi din România, ne arată o mare greșeală națională: de ce nu ne protejăm soiurile tradiționale?

Publicat:
Povestea gogoșarului Cornel, adoptat de olandezi din România, ne arată o mare greșeală națională: de ce nu ne protejăm soiurile tradiționale?

Guvernul importa cartofi, in loc sa valorifice producția interna. S.C. „Agroindustriala «Prejmer» SA Brașov are in depozite o cantitate de 9.000 de tone”, anunța un numar din noiembrie 1996, al ziarului „Adevarul”.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol si foto: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caravana Ciucaș se intoarce in Brașov, la Pietrele lui Solomon

08:05, 11.06.2024 - Caravana Ciucaș se intoarce in Brașov, la Pietrele lui Solomon , iar cerbul Cornel va invita la relaxare in natura. Ciucaș continua angajamentul de brand fața de natura prin platforma „Natura curata, relaxare adevarata” și deschide noi Poieni Ciucaș in 2024 De la lansarea acestei inițiative in 2019,…

USR: PNL tocmai ce a mai marit o taxa, cu 40%. Tariful de servicii de sistem al Transelectrica, platit de toti consumatorii

17:55, 05.06.2024 -  Marirea de tarif, de 40%, a fost decisa de Agentia Nationala pentru Reglementare in Energie (ANRE), agentie condusa de un om numit de PNL: George Sergiu Nicolescu. Ordinul ANRE a fost publicat in Monitorul Oficial in 30 mai 2024, dar nu a fost comunicat public de catre Agentie. Politizarea agentiilor…

Guvernul va permite comercializarea produselor care nu au eticheta SGR și se afla inca pe rafturile magazinelor, fiind fabricate inainte de data de 01 ianuarie 2024

11:16, 31.05.2024 - Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a anuntat joi ca in ceea ce priveste Sistemul de Garantie Returnare, Guvernul a decis sa permita comercializarea acelor produse care se afla inca pe rafturile magazinelor si, fiind fabricate inainte de data de 01 ianuarie 2024, nu poarta logo-ul SGR, scrie News.ro.…

Ministerul Energiei anunța ca preturile facturilor la gaze naturale si electricitate scad cu 25%, respectiv 15%, in luna aprilie

18:20, 08.05.2024 - "Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze si energie electrica. Fata de pretul maxim prevazut de plafon, preturile facturate la gaze naturale sunt cu pana la 25% mai mici. De exemplu, pretul practicat de principalul furnizor de gaze naturale pentru consumatorii casnici este 0,23381 lei/…

22 Aprilie 1867: S-a adoptat prima lege monetara din Romania, prin care Leul a fost desemnat unitatea monetara naționala

13:01, 22.04.2024 - In ziua de 22 Aprilie 1867 s-a adoptat prima lege monetara din Romania, prin care Leul a fost desemnat unitatea monetara a Statului Roman. Foto: Sediul monetariei din Soseaua Kisselef  1 leu era era marcat cu valoarea si armele/stemele tarii, fara vreun semn distinctiv al puterii suzerane, (cum prevedea…

Conflictul Iran-Israel. Expert in Orientul Mijlociu: „O simpla greșeala poate fi profeția ce se implinește”

23:06, 15.04.2024 - Conflictul israeliano-iranian a intrat intr-o noua faza, dupa ultima acțiune a Iranului. Politologul Ioana Constantin-Bercean explica, intr-o analiza pentru „Adevarul”, cine caștiga și cine are de pierdut, dar și unde se situeaza Romania și cum ar putea evolua lucrurile.

Daniel Voda, despre legea privind apararea naționala a Romaniei: ”R. Moldova este un stat neutru”

11:55, 03.04.2024 - Guvernul a venit cu un prim comentariu cu privire la legea propusa in Romania, care va permite militarilor romani sa intervina in alte țari. „R. Moldova este un stat neutru. Aceasta neutralitate este prijinita inclusiv de catre cetațenii țarii și orice modificare a acestui subiect este in mainile cetațenilor.…

FOTO | Zona din Romania care deține o colecție unica in lume: Totul a inceput in urma cu peste 25 de ani

02:30, 22.03.2024 - Valea Hartibaciului, o zona pitoreasca din județul Sibiu, gazduiește o colecție unica de papuși imbracate in costume populare tradiționale. Colecția, formata din aproape 300 de papuși, este opera a doi foști profesori, Maria și Mircea Dragan. Valea Hartibaciului, care se intinde din Barcuț, localitate…


Ce parere ai despre aceasta stire?