Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pont de la Gina Bradea pentru cel mai bun pilaf de orez. Ce să pui în el să aibă gustul perfect

Publicat:

Pilaful de orez este un preparat delicios, ușor de preparat, pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Totuși, este important sa le folosești pe cele potrivite și sa urmezi intocmai rețeta. Cele ea bucatareasa spune cum sa faci cel mai bun pilaf. Ce orez alegem pentru pilaf este una […] The post Pont de la pentru cel mai bun pilaf de orez. Ce sa pui in el sa aiba gustul perfect appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Proporțiile ideale de muraturi și cartofi pentru salata de boeuf. Asa va avea gustul perfect

16:20, 28.04.2024 - Unul din preparatele cel mai des intalnite pe msa romanilor, este fara indoiala salata de boeuf, dar, ca la orice preparat, este importanta cantitatea de ingrediente pe care o folosești. In cazul de fața, vorbim despre proporțiile ideale de muraturi și cartofi pentru salata de boeuf, iar daca ții cont…

Alimentele care iși pierd gustul daca le ții in frigider. Unde trebuie sa le depozitezi, de fapt

14:55, 15.04.2024 - Frigiderul este unul dintre electrocasnicele cele mai folosite din casa. El pastreaza mancarea gatita proaspata și anumite alimente pentru a nu se strica. Nu toate produsele sunt ok de pastrat la rece! Daca stau la frigider iși pierd gustul și nu mai pot fi consumate. Iata care sunt acestea! Alimentele…

Rețeta hummus cu sfecla roșie și naut. Un preparat perfect pentru postul Paștelui

20:31, 01.04.2024 - Ne aflam in perioada de post a Paștelui, iar din acest motiv ne-am gandit sa-ți prezentam un preparat perfect, caci poate ai ramas in pana de idei și nu știi ce sa mai gatești. Ei bine, noi iți vom spune pas cu pas cum sa pregatești rețeta de hummus cu sfecla roșie și naut. Este o mancare carecu siguranța…

Cele mai bune sarmale de post dupa rețeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul magic care da tot gustul delicios, nici nu simți ca nu au carne

15:20, 28.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești in aceasta perioada, poți opta pentru sarmale. Sunt un preparat potrivit pentru Postul Mare, care nici nu necesita prea mult talent in bucatarie sau ingrediente scumpe. Daca vrei sa iasa ca la carte, urmeaza rețeta celebrului Radu Anton Roman. Care este ingredientul ce…

Ce sa adaugi la final in compoziția de chiftele. Gustul e cu totul deosebit, se vor topi in gura

11:55, 27.03.2024 - Chiftelele reprezinta un preparat adorat de romani și sunt și ușor de preparat. Asta daca ținem cont de sfaturile bucatarilor cu experiența. Pentru ca ele sa iasa perfecte și sa aiba un gust deosebit, iata ce sa adaugi la final in compoziția de chiftele. Trebuie sa țineți cont de acest truc! Trucuri…

Ce sa presari in tigaie, inainte sa pui ouale. Gustul va fi diferit, va avea mai multa aroma

10:41, 09.03.2024 - Micul dejun este una dintre cele mai importante mese ale zile. Majoritatea romanilor prefera sa consume oua prajite, dar mulți nu știu ce sa presare inainte in tigaie pentru un gust mai aromat. Iata sfaturile date de gospodinele cu experiența! De ce sa adaugi faina la ouale prajite Romanii adora sa…

Ce sa pui in omleta pentru a-i schimba gustul. Va fi mai aromata

21:15, 28.02.2024 - Un preparat pe care mulți il considera banal, pus pe masa, la micul dejun, de generații intregi de romani, poate fi transformat cu ușurința intr-un adevarat rasfaț pentru papilele gustative. Afla, din randurile de mai jos, ce sa pui in omleta pentru a-i schimba gustul. Un preparat delicios pentru micul…

Unde trebuie sa pui branza prea sarata, de fapt. Așa se va desara rapid și va fi buna de mancat

16:10, 07.02.2024 - Daca branza este prea sarata pentru preferințele tale, exista o metoda interesanta prin care ii poți schimba gustul. Acest truc te va scapa imediat de excesul de sare și rezultatul va fi un aliment perfect. Iata tot ce trebuie sa faca daca branza are un gust mult prea intens. Cum scapi de gustul sarat…


Ce parere ai despre aceasta stire?