Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Politistii locali nu pot sa ii puna la lucru pe cei condamnati la serviciu in folosul comunitatii

Publicat:

Politistii locali din Timisoara recunosc oficial ca le este foarte greu sa ii puna la munca in folosul comunitatii pe timisorenii care au primit aceasta pedeapsa. Astfel, anul acesta doar 19 timisoreni au muncit in folosul comunitatii, dintr-un total de… 109.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie din Reșița care a fugit de acasa, gasita de polițiștii locali in Piața Libertații din Timișoara

11:50, 29.04.2024 - O femeie din Reșița care a fugit de acasa de doua zile a fost gasita de polițiștii locali in Piața Libertații din Timișoara. Ea a fost data disparuta de sora sa. Polițiștii din Reșița au preluat-o pentru a fi dusa la domiciliu.

Controale a polițiștilor locali din Timișoara la barurile și terasele din Piața Unirii și Complexul Studențesc

14:36, 12.04.2024 - Polițiștii locali au desfașurat o acțiune organizata la barurile și terasele din apropierea unor unitați de invațamant. 30 de persoane au fost verificate in zonele Unirii și Complexul Studențesc.

FOTO. Amenzi date de polițiștii locali pentru mizeria descoperita pe unele șantiere din Timișoara

14:20, 12.04.2024 - Polițiștii locali au dat doua sancțiuni, a cate 60.000 de lei fiecare, pentru doua șantiere, iar o firma care colecteaza deșeuri a primit amenzi de 220.000 lei pentru nerespectarea legislației din domeniu.

Socrii lui Catalin Cherecheș, condamnați la cate trei ani de inchisoare cu suspendare și munca in folosul comunitații

14:36, 11.04.2024 - Socrii fostului primar din Baia Mare, Catalin Cherecheș, aflat acum in penitenciar, au primit o condamnare cu suspendare pentru dare de mita si complicitate la dare de mita, fiind mentinuta masura controlului judiciar.

FOTO. Calatori care fumau in troleibuze, amendați de polițiștii locali din Timișoara

14:40, 04.04.2024 - Pasiunea pentru fumat a unora nu ține cont de locul in care se afla. Deși fumatul este interzis in spațiile publice inchise, acest lucru nu-i impiedica pe calatorii certați cu bunul simț sa aprinda o țigara in mijloacele de transport in comun.

Ce mai fura romanul?! Barbat prins de polițiștii locali sustragand lalele, cu tot cu bulbi, din Parcul Justiției

10:25, 11.03.2024 - Polițiștii locali, aflați in patrulare in zona centrala a orașului, au fost direcționați de dispeceratul instituției, in seara zilei de sambata, in jurul orei 19.00, catre Parcul Justiției unde s-a semnalat faptul ca o persoana sustrage material dendrofloricol. La fața locului au depistat un barbat…

Pensii militare 2024: Polițiștii și militarii condamnați penal pentru fapte de corupție vor pierde pensiile de serviciu

21:55, 21.02.2024 - Pensii militare 2024: Polițiștii și militarii condamnați penal pentru fapte de corupție vor pierde pensiile de serviciu Pensii militare 2024: Polițiștii și militarii condamnați penal pentru fapte de corupție vor pierde pensiile de serviciu Exista o propunere legislativa care ii vizeaza pe politistii…

Proiect de lege: Politistii și alți funcționari publici condamnati penal ar putea ramane fara drept la pensii speciale

18:15, 19.02.2024 - Deputatul REPER Andrei Lupu a depus, luni, o propunere legislativa de modificare a Legii pensiilor militare de stat (Legea nr. 223/2015) prin care sunt eliminate pensiile de serviciu pentru militarii, politistii, jandarmii si functionarii publici cu statut special condamnati penal pentru infractiuni…


Ce parere ai despre aceasta stire?