Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pole cu numărul 4 » Nico Rosberg va porni de pe prima poziţie în Marele Premiu al Marii Britanii

Publicat:

Nico Rosberg a fost cel mai rapid in calificarile de la Silverstone. Germanul l-a egalat pe Hamilton in ceea ce priveste prima pozitie la grila de start in actualul sezon. Singurul pilot care a intrerupt suita Mercedes de pole-uri a fost Felipe Massa (Williams).

Tweet

Daca e Silverstone, e Marea Britanie. Si daca vorbim de Marea Britanie, vorbim si de ploaie. Degeaba si-au facu echipele strategii pentru ca ploile sporadice au dat peste cap toate planurile.

Mai putin in cazul lui Nico Rosberg care a fost cel mai inspirat, germanul fiind de fiecare data cu un pas inaintea ploii.…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Leclerc, cel mai rapid in a doua sesiune de antrenamente de la Monaco

21:50, 24.05.2024 - Charles Leclerc de la Ferrari a stabilit ritmul in fața lui Lewis Hamilton in antrenamentele de vineri la Marele Premiu al statului Monaco. Leclerc a fost rapid pe parcursul ambelor sesiuni de vineri și a incheiat ziua cu un avans de 0,188 secunde fața de Mercedes-ul lui Hamilton.

Formula 1: Ralf Schumacher spune de ce Lewis Hamilton a semnat cu Ferrari

13:46, 03.04.2024 - Sezonul 2024 a inceput dezastruos pentru Lewis Hamilton, iar toata lumea vorbește despre plecarea acestuia de la Mercedes. Printre cei care au comentat situația septuplului campion mondial se numara și Ralf Schumacher, fostul pilot explicand ce l-a determinat pe britanic sa semneze cu rivalii de la…

Surpriza uriașa in Formula 1 - Mercedes și favoritul care ii poate lua locul lui Lewis Hamilton

16:40, 28.03.2024 - ​Lewis Hamilton a produs șocul inceputului de an in Formula 1, dupa ce a anunțat ca s-a ințeles cu cei de la Ferrari pentru inceperea colaborarii din anul 2025. Acum, a venit randul celor de la Mercedes sa incerce o super-mutare.

Formula 1 - Lewis Hamilton, startul dezastruos de sezon și posibila salvare numita Ferrari

14:01, 25.03.2024 - Lewis Hamilton a rezistat doar 17 tururi pe circuitul Albert Park, abandonul din Australia lasandu-i multiplului campion mondial un gust amar. Britanicul nu are dubii și spune raspicat: „acesta este cel mai slab start de sezon din cariera”.

F1 / A devenit o obișnuința! Verstappen, pole-position și in Australia

12:00, 23.03.2024 - Max Verstappen (RedBull) a fost cel mai rapid in calificarile pentru Marele Premiu de Formula 1 din Australia, campionul mondial en-titre urmand sa plece din pole-position in cursa de duminica (este al 35-lea pole din cariera pentru olandez). Cursa din Australia, de duminica, 24 martie, ora 06:00, va…

F1: Max Verstappen, dorit de Mercedes, nu intentioneaza sa plece de la echipa Red Bull

13:40, 21.03.2024 - Olandezul Max Verstappen, triplu campion mondial de Formula 1, a afirmat ca poate ''intelege" interesul lui Toto Wolff, conducatorul echipei Mercedes, dar insista ca intentia sa este de a-si respecta contractul cu actuala sa formatie, Red Bull, informeaza Reuters, potrivit news.ro Dupa victoria obtinuta…

Cum arata casa lui Charles Leclerc. Pilotul Formula 1™ se bucura de tot luxul cand cu piloteaza pentru Ferrari

17:45, 06.03.2024 - Charles Leclerc este pilotul principal al echipei Formula 1™ Ferrari. Acesta face echipa cu spaniolul Carlos Sainz, insa acesta este ultimul sezon al lui Sainz la Ferrari. De anul viitor Lewis Hamilton i se va alatura tanarului pilot din Monaco.

Pilotul multiplu campion mondial care ar putea reveni in Formula 1

14:15, 01.03.2024 - Transferul lui Lewis Hamilton de la Mercedes la Ferrari a adus o agitație suplimentara in lumea Formulei 1. Zvonurile privind inlocuitorul britanicului sunt multe, iar ultima varianta este reprezentanta de o intoarcere a lui Sebastian Vettel in Marele Circ.


Ce parere ai despre aceasta stire?