Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Planta-miracol care te ajută în lupta cu kilogramele. Cum să slăbești ușor și sănătos

Publicat:

Aceasta planta este un dar al naturii pentru sanatate, ce contine peste 75 de factori nutritivi, peste 200 de ingrediente active esentiale și 12 vitamine. Se spune ca aceasta planta face sa dispara...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fructe oleaginoase care te ajuta sa slabești și sa scapi de kilogramele in plus

18:00, 02.05.2024 - Fructele oleaginoase, datorita bogației lor in uleiuri și substanțe nutritive, reprezinta o adiție valoroasa in diete. Acestea pot ajuta la reducerea aportului caloric și la prevenirea diverselor afecțiuni. Fructele oleaginoase, prin conținutul lor de fibre, proteine, fier, acizi grași omega-3, vitaminele…

Planta care lupta impotriva infecțiilor. Cum se consuma

00:00, 22.03.2024 - O simpla planta te va ajuta sa scapi de infecțiile din organism. Se poate consuma in mai multe moduri și are beneficii numeroase pentru intreg corpul. Iata cum te poți vindeca in mod simplu și natural.

3 alimente care conțin mangan și te ajuta sa slabești. Au numeroase beneficii pentru organism

23:50, 14.03.2024 - Trei alimente au un conținut mare de mangan și sunt foarte benefice pentru pierderea in greutate. Sunt recomandate de toți nutriționiștii, iar efectele pe care le au asupra organismului sunt uluitoare. Iata ce trebuie sa consumi.

Sucul de aloe vera ajuta la controlul glicemiei. Cum trebuie consumat

01:40, 06.03.2024 - Nivelul crescut de zahar din sange poate duce la probleme mari de sanatate. Pentru a ține totul sub control, poți consuma suc de aloe vera. Planta este miraculoasa și te ajuta sa iți imbunatațești starea generala daca o vei consuma in mod frecvent.

Care este cel mai sanatos aliment din lume. Romanii il mananca extrem de rar

13:50, 28.02.2024 -  Broccoli: Un Gigant NutritivBroccoli este un membru al familiei cruciferelor, cunoscut pentru beneficiile sale impresionante asupra sanatații. Este bogat in vitamine, minerale, fibre și antioxidanți, oferind o gama larga de avantaje pentru sanatate.Bogat in NutriențiBroccoli este o sursa excelenta…

Lituania ar trimite trupe in Ucraina doar pentru a-i ajuta pe soldații ucraineni sa se antreneze: „Nu ne-am lupta cu rușii”

20:10, 27.02.2024 - Lituania nu se opune in mod fundamental ideii de desfasurare de trupe terestre occidentale in Ucraina, a declarat marti ministrul Apararii, Arvydas Anusauskas, citat de agentia DPA, citata de Agerpres.

Medic: Aerul curat, solutia pentru un plaman sanatos/ Cancerul pulmonar, cu cea mai mare mortalitate

10:26, 05.02.2024 - Cancerul care induce cea mai mare mortalitate este cel pulmonar, iar aerul curat este solutia pentru un plaman sanatos, a transmis medicul pneumolog Beatrice Mahler, cu ocazia Zilei Mondiale de Lupta impotriva Cancerului.


Ce parere ai despre aceasta stire?