Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Planta care vindecă răni grave. Efectele tămăduitoare ale gălbenelelor, cea mai puternică armă împotriva infecţiilor

Publicat:

“Cele mai importante beneficii ale plantei sunt legate, indiscutabil, de actiunea antiinflamatorie, antiseptica, antibacteriana si antifungica, dand putere organismuluisa lupte contra. Galbenelele au o intreaga istorie ca plante medicinale, fiind utilizate inca din antichitate sub forma de ceai care avea rolul de a elimina stresul si insomnia. Tot in acea perioada galbenelele erau folosite in bucatarie, pentru ingrijirea pielii si erau totodata un simbol al frumusetii. La nivel intern, galbenelele trateaza multe din afectiunile sistemului digestiv si aici vorbim de crampele abdominale, gastrita,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Strugurii ursului, planta medicament care vindeca infecțiile urinare

00:46, 06.06.2024 - Strugurii-ursului reprezinta un remediu pentru combaterea și tratamentul infecțiilor tractului urinar și bolilor de rinichi inca din timpuri stravechi. Iata beneficiile pe care planta medicinala le are și care sunt cele mai bune produse care o conțin.

Incepe o batalie cum nu s-a mai vazut: Cele mai bogate țari declanșeaza un 'razboi' total impotriva Chinei

08:05, 26.05.2024 - Grupul Celor Sapte (G7) cele mai bogate tari din lume ”ia in calcul sa ia masuri” impotriva ”supracapacitatilor” de productie ale Chinei, care inunda pietele din Occident cu produse subventionate mla preturi mici, anunta ministrii de Finante din statele membre, reuniti sambata la Stresa, in Italia,…

(video) Vine ambrozia: Autoritațile municipale atenționeaza proprietarii de terenuri sa distruga planta care provoaca alergii grave

08:40, 15.05.2024 - In contextul apariției ambroziei, Tudor Girbu, administratorul interimar al I.M. „Asociația de gospodarire a spațiilor verzi”, atenționeaza proprietarii de terenuri sa intreprinda toate masurile de combatare a acestei plante, intru evitarea impactului polenului de ambrozie asupra sanatații populației.

VIDEO Un urangutan ranit a fost vazut folosind o planta pentru a-și vindeca rana

23:25, 02.05.2024 - Un urangutan de Sumatra din Indonezia s-a tratat folosind o pasta facuta din plante pentru a vindeca o rana mare de pe obraz, spun oamenii de știința, relateaza BBC. Este pentru prima data cand un animal din salbaticie este inregistrat tratand o rana cu o planta medicinala.

Sfaturi medicale pentru intarirea sistemului imunitar cu ajutorul plantelor

13:15, 26.04.2024 - Sistemul imunitar este esențial pentru protecția organismului impotriva infecțiilor și bolilor. Pe langa un stil de viața sanatos și o alimentație echilibrata, anumite plante medicinale pot contribui la intarirea sistemului imunitar. Iata cateva sfaturi medicale și exemple de plante care pot ajuta la…

Acuzații grave ale rectorului SNSPA, Remus Pricopie, impotriva lui Mircea Geoana: 'Face lucruri care NU se fac!'

17:50, 09.04.2024 - Remus Pricopie, rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), iși exprima preocuparea fața de comportamentul lui Mircea Geoana, Secretar General Adjunct al NATO, subliniind un mod de comunicare publica pe care il considera inadecvat și impotriva eticii diplomatice.

Prințesa de Wales urmeaza un tratament impotriva cancerului | "Sunt bine și devin mai puternica in fiecare zi"

20:35, 22.03.2024 - Prințesa de Wales spune ca urmeaza un tratament impotriva cancerului. Catherine susține ca se afla in primele etape ale tratamentului, dupa ce in urma unor analize s-a descoperit ca are cancer.

Planta care lupta impotriva infecțiilor. Cum se consuma

00:00, 22.03.2024 - O simpla planta te va ajuta sa scapi de infecțiile din organism. Se poate consuma in mai multe moduri și are beneficii numeroase pentru intreg corpul. Iata cum te poți vindeca in mod simplu și natural.


Ce parere ai despre aceasta stire?