Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Planta care se roagă. Beneficiile nebănuite pentru care ar trebui să o ai în casă

Publicat:

SupranumitaPlanta care se roaga”, Maranta leuconeura este una dintre cele mai intersante plante tropicale. Purifica aerul, stimuleaza calmul și concentrarea, iar despre ea se spune ca sporește energia pozitiva și norocul, potrivit Ego.ro.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Beneficiile nebanuite ale turmericului: intarește sistemul imunitar și imbunatațește sanatatea mintala

17:35, 17.04.2024 - In ultimii ani, popularitatea turmericului a crescut vertiginos, grație beneficiilor pe care le are asupra sanatații. Pe langa faptul ca da o aroma aparte preparatelor, acest condiment este bogat in mangan, fier, potasiu și vitamina C, relateaza Real Simple.

De ce e bine sa bei ceai din frunze de morcovi. Beneficiile nebanuite pe care le are

09:30, 11.04.2024 - Frunzele acestei legume pot oferi beneficii surprinzatoare pentru sanatatea noastra. Iata de ce este bine sa bei ceai și care sunt acele avantaje nebanuite pe care le pot aduce organismului nostru.

Planta de apartament care te scapa de mirosul de țigara. Purifica aerul imediat, trebuie sa o ai in casa

16:16, 09.04.2024 - Daca nu ești fumator, știi clar ca mirosul de țigara este inamicul numarul unu, și vrei sa scapi cu orice preț de el. Pentru asta, daca nu știai, poți sa-ți cumperi planta de apartament care te scapa de mirosul de țigara, și iți purifica aerul imediat, așa ca trebuie sa o ai in casa. Mirosul […] The…

Panduru ii cere unui jucator sa plece de la FCSB: „Tebuie sa se intrebe: « Ce mai caut aici?». Roaga-te de «Rege» sa te ia”

09:20, 01.04.2024 - Basarab Panduru a comentat situația mijlocașului Eduard Radaslavescu (19 ani), schimbat de Gigi Becali in minutul 28 al partidei Farul – FCSB 0-1. Fostul fotbalist este de parere ca jucatorului cumparat de FCSB de la Farul in vara lui 2022 ar trebui sa-i dea de gandit decizia luata de Gigi Becali și…

Ginkgo biloba – ce este și cum te poate ajuta sa iți imbunatațești stilul de viața?

10:10, 31.03.2024 - Ginkgo biloba este o planta medicinala cu frunze distincte in forma de evantai, aparținand familiei Ginkgoaceae. Originara din China și utilizata de secole, aceasta planta este apreciata pentru proprietațile sale terapeutice remarcabile. Pe langa beneficiile cunoscute pentru imbunatațirea circulației…

De ce ar trebui sa deținem o mașina personala: beneficiile mobilitații individuale

11:30, 25.03.2024 - Intr-o lume in care opțiunile de transport sunt din ce in ce mai diverse și complexe, intrebarea despre necesitatea de a deține o mașina personala este tot mai frecventa dar cu toate acestea, exista inca numeroase motive solide pentru care o mașina personala ramane o investiție valoroasa și o necesitate…

Beneficiile postului intermitent și avertizarea majora care ar trebui luata in considerare

21:15, 02.03.2024 - Postul intermitent, practicat de celebritați precum Mark Wahlberg și Chris Hemsworth, este recunoscut pentru beneficiile sale asupra sanatații, dar cercetatorii avertizeaza ca exista o condiție importanta pentru a obține avantajele dorite.

Planta ce reduce stresul și anxietatea. Nu mulți romani ii cunosc beneficiile

22:00, 15.02.2024 - O planta care nu este atat de cunoscuta in Romania are numeroase beneficii pentru organismul uman. Datorita proprietaților sale, se pot reduce atat stresul, cat și anxietatea, dar asta nu e tot. Ginseng-ul contribuie la sanatatea inimii, a creierului și ajuta la performanța sportiva.


Ce parere ai despre aceasta stire?