Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pilot american a încercat să prăbușească un avion cu peste 80 de pasageri. Explicațiile date anchetatorilor (video)

Publicat:

Pilotul aflat in afara serviciului acuzat ca a incercat sa opreasca motoarele unui avion al companiei in timpul zborului, duminica, a declarat ca a suferit o cadere nervoasa si a spus echipajului de zbor ca trebuie sa fie imobilizat, potrivit unei plangeri federale, transmite CNN, citat de news.ro.

Pilotul companiei , Joseph D. Emerson, in varsta de 44 de ani, a fost acuzat in instanta federala de interventie asupra unui echipaj de zbor, a anuntat marti Parchetul american pentru .

Aceasta acuzatie vine in urma a zeci de acuzatii din statul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ancheta in SUA. Carcasa motorului unui avion Boeing s-a desprins in timpul decolarii/Cați pasageri avea aeronava la bord – VIDEO

10:10, 08.04.2024 - Un nou incident cu un avion Boeing. De aceasta data carcasa unui motor al unei aeronave s-a desprins in timpul decolarii. Din primele informații, e vorba despre o avion ce avea la bord 135 de pasageri. Se fac verificari pentru a se lamuri cum s-a produs incidentul. Autoritatile de reglementare a companiilor…

Panica pentru 135 de pasageri ai unui avion in SUA - Carcasa unui Boeing 737 s-a desprins la decolare (VIDEO)

06:30, 08.04.2024 - Autoritatile de reglementare a companiilor aeriene din Statele Unite au inceput o ancheta dupa ce carcasa motorului unui avion Boeing 737-800 s-a desprins in timpul decolarii si a lovit flapsul unei aripi, relateaza BBC.

Doi piloti au dormit timp de aproape 30 de minute in timpul zborului, in timp ce conduceau un avion plin cu pasageri

10:15, 10.03.2024 - Doi piloti indonezieni care se aflau la comanda unui avion ce transporta 153 de pasageri au adormit aproape simultan si nu au reactionat timp de aproape 30 de minute in timpul zborului, a relevat o ancheta. Cazul a determinat revizuirea operatiunilor de zboruri de noapte ale tarii, relateaza The Guardian.…

O judecatoare i-a blocat lui Elon Musk bonusul de 55,8 miliarde de dolari de la Tesla: „Nu inființați niciodata o companie in statul american Delaware”

12:30, 31.01.2024 - Antreprenorul american Elon Musk nu va primi un mega bonus in valoare de 55,8 miliarde de dolari (aproximativ 51 de miliarde de euro). O judecatoare din statul american Delaware considera suma „disproporționata” și a blocat incasarea ei. Consiliul de administrație al companiei Tesla i-a acordat bonusul…

Un avion F-16 american s-a prabusit in largul coastelor Coreei de Sud. Pilotul s-a catapultat

09:26, 31.01.2024 - Un avion de vanatoare american F-16, victima a unei „urgente in zbor” in largul coastelor de vest ale Coreei de Sud, s-a prabusit miercuri, dar pilotul a reușit sa se catapulteze și a fost salvat, a anuntat armata americana.

Avion de vanatoare american F-16, prabușit in largul coastelor de vest ale Coreei de Sud. Ce s-a intamplat cu pilotul

07:50, 31.01.2024 - Un avion de vanatoare american F-16 a fost victima unei „urgențe in zbor”, miercuri, in largul coastelor de vest ale Coreei de Sud, conform unui comunicat emis de armata americana și transmis de AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?