Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Piața mașinilor electrice, între febra reglementărilor și evoluția fără precedent. Cât de influențată este România (analiză)

Publicat:
Piața mașinilor electrice, între febra reglementărilor și evoluția fără precedent. Cât de influențată este România (analiză)

Ritmul schimbarilor inregistrate de sectorul auto este fara precedent, vehiculele moderne devenind tot mai computerizate, ceea ce transforma componentele software in elemente esențiale pentru automobile, insa piața auto a avut de-a face cu un inceput de an dificil, arata , analist financiar in cadrul XTB Romania, companie de tranzacționare și investiții pe bursele internaționale.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Analiza: Impactul creșterii taxelor pentru vehiculele electrice din China pe piața UE. Efecte minime pentru Romania

18:30, 29.05.2024 - Achizițiile de vehicule electrice importate din China sunt inca la un nivel neglijabil din totalul consumului din UE, dar aceasta problema este una de actualitate, in contextul tensiunilor comerciale intre China și Europa. O analiza publicata de banca Unicredit arata ca ponderea cheltuielilor din consumul…

ANALIZA XTB, Radu Puiu: Producatorii de bere și de inghețata, dezamagiți de vanzarile din lunile de vara. De ce incalzirea globala nu ajuta nici industria produselor racoritoare?

14:41, 24.05.2024 - La prima vedere, incalzirea globala ar putea genera profit pentru anumite industrii, precum cea a berii sau inghețatei, insa modificarile climatice au un impact mai puternic și influențeaza consumul, dezamagind producatorii, arata Radu Puiu, analist financiar in cadrul XTB Romania. Pe fondul incertitudinilor…

Cutremur pe piața imobiliara din Romania: Fenomenul care a luat amploare in țara noastra (Analiza)

14:41, 17.05.2024 - Zonele din apropierea marilor orașe au devenit in ultimii ani o alternativa tentanta pentru cumparatorii interesați sa faca o achiziție prezentand unele avantaje evidente - prețuri mai mici, suprafețe de multe ori mai generoase și oportunitatea de a avea propria gradina.

ANALIZA XTB, Radu Puiu: Piața mașinilor electrice, intre febra reglementarilor și evoluția fara precedent. Cat de influențata este Romania?

20:01, 16.05.2024 - Ritmul schimbarilor inregistrate de sectorul auto este fara precedent, vehiculele moderne devenind tot mai computerizate, ceea ce transforma componentele software in elemente esențiale pentru automobile, insa piața auto a avut de-a face cu un inceput de an dificil, arata Radu Puiu, analist financiar…

Piața mașinilor electrice noi, in scadere cu peste 10% la nivel european. Cu cat s-a redus numarul inmatricularilor in Romania.

11:26, 18.04.2024 - Dintr-un parc auto ce a depașit 8 milioane de autoturisme, Romania deține in prezent peste 40.000 de mașini electrice. La nivel european, piața mașinilor electrice a inregistrat o scadere substanțiala in luna martie.

Transformari majore pe piața auto: șoferii romani revin la diesel, autoturismele electrice sunt evitate din ce in ce mai mult

02:45, 09.04.2024 - Luna martie a acestui a adus scaderi importante ale inmatricularilor de autoturisme noi, in Romania, trend in care s-a situat si segmentul masinilor electrice, cu un recul de 35,9%, fata de aceeasi perioada din 2023, reiese din statistica publicata, luni, de Asociatia Producatorilor si Importatorilor…

ANALIZA ECONOMICA Evoluția cursurilor de schimb in Romania

15:40, 05.04.2024 - Minuta din urma Consiliului de administrație al BNR din data de 4 aprilie atrage atenția asupra faptului ca „rata anuala... The post ANALIZA ECONOMICA Evoluția cursurilor de schimb in Romania first appeared on Informatia Zilei .

BYD din China, calul Troian pe piața mașinilor electrice

16:25, 19.03.2024 - In cursa impotriva Tesla, producatorul auto chinez BYD iși dezvolta strategii peste hotare, inregistrand un succes imediat in vanzari, adesea la doar un an de la intrarea pe piața. Avand in vedere tensiunile politice in ceea ce privește exporturile chinezești de vehicule electrice catre SUA, compania…


Ce parere ai despre aceasta stire?