Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Phenianul avertizează că un al doilea război coreean ar putea izbucni oricând

Publicat:

Coreea de Nord a avertizat sambata ca ar putea declansa oricand un al doilea razboi coreean, in ajunul marcarii a 67 de ani de la izbucnirea primului conflict din peninsula, care a avut loc in perioada 1950-1953, transmite agentia Xinhua in pagina sa electronica.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Europa 'se pregatește' de razboi cu Rusia. Viktor Orban avertizeaza: 'Suntem la cațiva centimetri de distrugere'

17:55, 31.05.2024 - Europa se pregatește de razboi cu Rusia, susține premierul maghiar Viktor Orban. Liderul maghiar crede ca etapa discuțiilor a fost depașita și ca țarile au inceput pregatirile. Suntem la cațiva centimetri de distrugere, a avertizat Orban.

Putin amenința cu un nou razboi major: 'Vor un conflict global?' / 'Sunt state cu un teritoriu mic și cu o populație foarte densa'

17:35, 28.05.2024 - Escaladarea constanta a situației din Ucraina de catre țarile occidentale ar putea avea consecințe grave, avand in vedere paritatea nucleara dintre Rusia și Statele Unite, a declarat președintele rus Vladimir Putin.

Rusia pune la cale un nou razboi. Avertismentul venit din SUA, țara pe care Putin ar vrea sa o distruga

11:35, 04.05.2024 - Serviciile Secrete din Statele Unite ale Americii avertizeaza cu privire la posibilitatea ca Rusia și China, pe baza ”parteneriatului lor fara limite” sa lucreze la planul unei noi invazii militare comune in Taiwan. Ce plan au Rusia și China Rusia și China ar putea lucra impreuna la o invazie a Taiwanului,…

CIA avertizeaza ca Ucraina va pierde razboiul anul acesta, daca SUA nu ii vor trimite noi ajutoare militare

10:45, 19.04.2024 - Directorul Agentiei Centrale de Informatii (CIA), William Burns, a avertizat joi ca Ucraina ar putea pierde razboiul impotriva Rusiei pana la sfarsitul anului 2024 daca Statele Unite nu ii vor furniza in continuare ajutor militar, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Cabinetul de razboi al Israelului pare decis sa raspunda atacului Iranului, insa nu a decis pana acum si cum

07:41, 15.04.2024 - Un oficial american a negat ca Statele Unite ar fi primit de la Iran informatii detaliate cu privire la atac inainte de lansarea acestuia si a afirmat ca Teheranul a dat un mesaj, prin intermediul Ambasadei Elvetiei, cand atacul era deja in desfasurare, ceea ce inseamna ca intentia a fost ca tirurile…

Un nou studiu dezvaluie secretele ascunse ale prafului stelar din supernove

00:11, 02.04.2024 - Un proiect de cercetare coordonat de Universitatea Curtin din Australia a descoperit recent o particula rara de praf prinsa intr-un vechi meteorit care a fost format de o alta stea decat Soarele, informeaza Xinhua, citata de Agerpres. Descoperirea a fost facuta de autoarea principala a studiului, Nicole…

Șeful Pentagonului avertizeaza ca „supraviețuirea Ucrainei e in pericol”

09:05, 20.03.2024 - Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a avertizat marti ca supravietuirea Ucrainei este in pericol si a incercat sa convinga aliatii ca Statele Unite raman angajate fata de Kiev, chiar daca Washingtonul a ramas, practic, fara bani pentru a continua sa inarmeze fortele ucrainene, relateaza Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 749. SUA anunța un pachet de ajutor de 300 de milioane de dolari pentru Ucraina

00:05, 13.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 749. Statele Unite au anunțat un pachet de ajutor de aparare constand in arme și echipamente pentru Ucraina in valoare de 300 de milioane de dolari, potrivit consilierului american pentru securitate naționala Jake Sullivan.


Ce parere ai despre aceasta stire?