Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Petru Bîrlădeanu, fratele Monicăi Bîrlădeanu, și Alexandru Banciu, momente de roast savuros astăzi, la iUmor

Publicat:

, cea de-a patra jurata a ediției iUmor din aceasta seara, surprinsa cu un roast de zile mari facut chiar de fratele ei, . s-a asigurat si el ca Monica va avea parte de nelipsitul „tratament” iUmor.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

iUmor. Ioana State, din nou prezenta in emisiune. Numarul ei de stand-up comedy a fost savuros: „Wow, foarte, foarte buna” / VIDEO

00:10, 15.04.2024 - Va era dor de ea? Dupa ce a urcat pe scena iUmor, nimeni nu a mai putut-o uita. Ioana State spune ca iși amintește cu foarte multa emoție prima zi in care a pașit in platoul iUmor. A punctat ca atunci nu avea exercițiul scenei și nu știa sa livreze glumele pentru ca nu facuse asta niciodata.

Crima de la Mangalia. 15 ani și 3 luni de inchisoare pentru Loredana, criminala care și-a omorat cea mai buna prietena

16:40, 10.04.2024 - Tanara a fost trimisa in judecata de procurori, fiind acuzata de omor, furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare in mod fraudulos (doua acte materiale), operațiuni ilegale cu instrumente de plata fara numerar și acces ilegal la un sistem informatic. Momente cruciale in ancheta crimei de la…

Nury Guney revine pe scena iUmor cu un numar savuros, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1 ,,Dupa ce bei horinca, ți se schimba naționalitatea in maramureșean!”

23:05, 05.04.2024 - Cele mai spectaculoase momente artistice, numere inedite și concurenți talentați se vad duminica, de la 20.00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, in cel mai nou episod iUmor – Alege comedia sezonul 16.

Emil Rengle vine pe scena iUmor cu un moment savuros de stand-up, duminica, de la ora 20.00. Delia: „Ai fost foarte mișto, ești bun pe treaba asta!”

12:10, 30.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Pana și cele mai frumoase femei din Romania apeleaza la mici trucuri! Care este secretul Monicai Birladeanu / PAPARAZZI

22:45, 29.03.2024 - Mulți se intreaba cum reușește Monica Birladeanu sa se mențina la fel de frumoasa, iar paparazzii Spynews.ro au venit cu raspunsul! Am filmat-o pe celebra actrița in locul unde gasește cele mai bune trucuri pentru a arata așa cum iși dorește! Iata ca și cele mai frumoase femei din Romania apeleaza,…

Emil Rengle vine pe scena iUmor cu un moment savuros de stand-up, duminica, de la ora 20.00 Delia: ,,Ai fost foarte mișto”

14:50, 29.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Star Matinal. Cine i-a fost alaturi lui Mihai Albu, dupa ce și-a pierdut mama și fratele. Creatorul de moda a trecut prin momente dificile: „Incerc sa traiesc cu asta...” / VIDEO

14:50, 20.03.2024 - Mihai Albu a trecut prin momente dificile, dupa ce mama lui a murit. Avea o relație speciala cu femeia care i-a dat viața. La cateva luni distanța, și fratele lui s-a stins din viața. Creatorul de moda spune ca inca sufera, dar este convins ca atat mama, cat și fratele, și-au gasit liniștea.

Dana Budeanu, dezvaluiri intime din relatia dintre Monica Birladeanu si Valeriu Gheorghița. „Vecinii spun tot ce faceti!”

09:50, 01.03.2024 - Dana Budeanu a facut dezvaluiri intime din relatia dintre Monica Birladeanu si Valeriu Gheorghița in direct, la televizor. Creatoarea de moda i-a oferit actriței un avertisment, explicandu-i ca vecinii sai trimit mesaje text și poze ce ii privesc. „Spun tot ce faceti!” Ce crede Dana Budeanu despre relația…


Ce parere ai despre aceasta stire?