Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Petrescu a dezvaluit ce va face Culio cand se retrage: ”Va fi secundul meu”

Publicat:

Petrescu a dezvaluit ce va face Culio cand se retrage: ”Va fi secundul meu” Argentinianul Juan Culio (34 ani), poreclit de suporterii CFR-ului și ”Eroul de pe Olimpico”, vrea sa fie secundul lui Dan Petrescu atunci cand se va retragre. Informația a fost dezvaluita de antrenorul ”feroviarilor”.

Petrescu intenționeaza sa lucreze cu mijlocașul sud-american oriunde va lucra pe viitor.

"Nu eu îl fac (antrenor secund pe Culio - n. red.), el mi-a cerut, și sunt de acord. Oriunde voi merge, indiferent ca voi fi la CFR sau în alta parte, suta la suta va veni cu mine. E exact stilul…

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Conducerea CFR-ului neaga posibilitatea ca Dan Petrescu sa preia imediat echipa din Gruia: „E clar ca exista o coincidența”

10:20, 09.04.2024 - Dan Petrescu a devenit liber de contract dupa desparțirea de Jeonbuk și este dorit de CFR Cluj, insa conducerea echipei din Gruia neaga posibilitatea ca „Bursucul” sa preia imediat al patrulea mandat.

UTA – FCU 3-2 | Vali David a explicat eșecul de la Arad

17:05, 02.03.2024 - Antrenorul secund și totodata interimar al echipei FCU Craiova, Vali David, a fost dezamagit dupa insuccesul inregistrat la Arad, 2-3 cu UTA. Acesta considera ca baieții sai au facut mare risipa de efort și ca și-au dorit foarte mult sa obțina un rezultat pozitiv, dar ca atat s-a putut de aceasta data.…


Ce parere ai despre aceasta stire?