Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Petre Cozma: Pentru mine nu mai contează sentinţa, eu nu-mi mai văd copilul

Publicat:

  spune ca era sigur ca justitia maghiara isi va face treaba, numai ca nu-l intereseaza sentinta deoarece nu mai poate fi adus inapoi."Acum doi ani si patru luni am spus ca am incredere in justttia maghiara. Se pare ca am avut dreptate, nu-mi pare rau de ce am spus. O sa fie recurs probabil, dar pana la urma asa va ramane. Este o sentinta corecta pentru ei. Pentru mine nu mai conteaza, eu nu-mi mai vad copilul", a spus .Ucigasii lui , si , au primit pedeapsa cu inchisoare pe viata.…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cateva adevaruri despre alegerile de duminica

04:20, 07.06.2024 - Se incheie o campanie in care au fost prezentate programe, proiecte sau au fost facute promisiuni. Unele fezabile, cu indicarea unor surse de finanțare, cu termene concrete și cu soluții realizabile, altele doar promisiuni electorale.Dincolo de toate acestea, trebuie sa spunem cateva lucruri despre…

Țarile pentru care sanatatea femeilor conteaza. Romancele sufera din cauza sistemului sanitar

06:21, 23.05.2024 - Statele europene prioritizeaza in mod diferit sanatatea femeilor, o arata indexul global Hologic. Austria a avut succes in implementarea unui plan cuprinzator de acțiune pentru sanatatea femeilor, lansat in 2017, ceea ce a dus la poziționarea sa pe primul loc in topul clasamentului global.

„Cadoul” pentru Filat: Sentința pe dosarul in care e invinuit, amanata pentru 7 mai, imediat dupa ziua sa de naștere

08:50, 30.04.2024 - Judecatoria Chișinau nu a pronunțat sentința in dosarul in care e vizat fostul prim-ministru Vlad Filat. Ședința a fost amanata, pe motiv ca unul dintre membrii completului de judecata este plecat in concediu.

Cat te va costa anul acesta masa de Paște, daca o prepari acasa sau daca comanzi bunatațile online

09:45, 24.04.2024 - ​Sigur, conteaza daca masa de Paște o prepari acasa sau iți comanzi online bunatațile. Mai conteaza ce anume pui pe masa. HotNews a facut un calcul la un meniu de baza de Paște cu aperitiv, fel intai, felul doi și un desert, toate preparate in casa.

„Verde” pentru construirea noului spital de boli infecțioase din Oradea. Curtea de Apel a respins contestația Precon

11:50, 12.04.2024 - Curtea de Apel Oradea a respins, definitiv, contestația formulata de compania Precon Transilvania in legatura cu proiectul de construire a noului spital de boli infecțioase și pneumologie, situat pe strada Vladeasa. Sentința data joi de instanța este definitiva.

PEDEAPSA BLANDA Ofițer al Armatei Romane, amendat pentru alcoolemie la volan

11:25, 28.03.2024 - Sentința nu este definitiva, putand fi atacata cu apel de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Braila. The post PEDEAPSA BLANDA Ofițer al Armatei Romane, amendat pentru alcoolemie la volan first appeared on Informatia Zilei .

Simona Halep a savurat din plin revenirea pe terenul de tenis: „Parca nici nu mai plecasem de pe teren, nu mai conteaza ce voi face de acum incolo”

15:55, 25.03.2024 - Simona Halep (32 de ani) a vorbit la aeroport despre revenirea in tenis. Ea s-a intors in țara dupa infrangerea cu Paula Badosa, din primul tur al turneului WTA1000 de la Miami și a vorbit despre experiența revenirii in circuit. Sportiva din Romania s-a bucurat din plin de revenirea pe teren și a declarat…


Ce parere ai despre aceasta stire?