Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Peste 250.000 de pelerini din întreaga ţară, aşteptaţi la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva

Publicat:

Purtatorul de cuvant al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, Constantin Sturzu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca moastele Sfintei Cuvioasei Parascheva vor fi scoase, vineri dimineata, din incinta Catedralei, iar dupa o scurta procesiune vor fi depuse intr-un baldachin, pe platoul din curtea lacasului de cult, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Joi seara, vor ajunge la Iasi si moastele Sfantului Simeon de la Muntele Minunat, ce vor fi aduse de la Manastirea Neamt, acestea urmand a fi depuse alaturi de moastele Sfintei Cuvioasei Parascheva, spre inchinare, pelerinilor.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Austriecii chiar cred ca in Romania este Vestul Salbatic: au sfidat autoritațile și au adus substanțe interzise

11:20, 15.04.2024 - Relația dintre Austria și Romania este una dintre cele mai complicate din Europa. Colegiul Medicilor Veterinari a formulat impotriva a trei persoane de cetațenie austriaca, care au calitatea de medici veterinari, care au venit in Romania și au inceput o campanie de sterilizare a cainilor fara sa anunțe…

Angajații muzeului și ai bibliotecii județene, in greva japoneza: “20 de ani de stare de rau, lehamite și uitare. Ajunge!”

01:30, 05.04.2024 - NEMULȚUMIRI… Angajații Muzeului Județean „Ștefan cel Mare” și cei ai Bibliotecii Județene “Nicolae Milescu Spatarul” au declanșat ieri o greva japoneza in semn de protest fața de “situația dramatica in care se afla aceasta categorie socio-profesionala”. Salariații spun ca “drepturile le-au fost ignorate…

Alerta alimentara in Romania! Au fost gasite roșii infectate cu 19 substanțe periculoase

14:35, 02.04.2024 - Este alerta alimentara in Romania! Au fost depistate 19 substanțe periculoase in roșiile din supramarketuri, provenite din Turcia. Iata in ce orașe au fost gasite și ce trebuie sa faca clienții care le-au cumparat. Autoritațile au transmis mai multe avertizari.

Fetița de doi ani disparuta in Serbia, cautata in Romania

19:20, 28.03.2024 - Autoritațile din Serbia sunt in alerta, dupa ce o fetița de 2 ani a disparut. Poliția crede ca micuța Danka ar fi putut sa ajunga in Romania. Citește și: E razboi in toata regula! Lasconi indica liberalii ca formand „un grup infractional”. Mageanu solicita scuze pentru evitarea instantei Danka, descrisa…

Diana Sosoaca: Ma gandesc foarte serios sa candidez la primaria Iasiului. Cred ca voi candida

19:00, 27.03.2024 - Senatoarea Diana Sosoaca a anuntat miercuri ca se gandeste foarte serios sa candideze la Primaria Iasi, ea acuzandu-l pe edilul Mihai Chirica de ”inalta tradare”, intrucat acesta sustine independenta Republicii Moldova si nu unirea cu Romania.

Concluziile șefului DNA dupa discuțiile cu autoritațile din Italia: „Vom gasi o cale” pentru extradarea fugarilor

17:30, 18.03.2024 - Procurorul-șef al DNA, Marius Voineag, a avut, saptamana trecuta, in cadrul unei vizite in Italia, o serie de intalniri cu oficiali din domeniul Justiției, in cadrul carora a discutat despre extradarea fugarilor romani condamnați definitiv in Romania și aflați in peninsula.

Ionuț Stroe: Candidatura lui Klaus Iohannis la șefia NATO este un obiectiv de țara al Romaniei

10:05, 13.03.2024 - Purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Ionut Stroe afirma despre candidatura Presedintelui Klaus Iohannis pentru functia de Secretar General al NATO ca este in primul rand o veste extraordinara si un mare castig pentru Romania, iar sefia NATO ar reprezenta pentru noi, romanii, un moment istoric, unul…


Ce parere ai despre aceasta stire?