Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Persoanele vegetariene trăiesc mai mult

Publicat:

Vegetarienii traiesc mai mult si au o stare de sanatate mai buna decat cei care mananca si carne, releva un studiu publicat in revista de specialitate JAMA , preluat de publicatia belgiana . Cercetatorii au comparat rata de mortalitate a 73.308 membri ai de Ziua a Saptea, printre care se aflau atat vegetarieni, cat si consumatori de carne, pe o perioada de sase ani. Pe durata studiului, s-au inregistrat cu 12% mai putine decese in randul vegetarienilor. Acestia au prezentat, de asemenea, un risc de moarte prematura cu 19% mai redus decat in cazul persoanelor…

Citeste articolul mai departe pe albaiulianul.ro…  

Sursa articol: albaiulianul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șerpi, urși și sacali, in apropierea gospodariilor oamenilor! Locuitorii din mai multe județe din țara traiesc momente de spaima

08:20, 24.05.2024 - De mai multe zile, localnicii din județul Valcea au primit mesajele Ro-Alert in care li s-a semnalat prezența mai multor urși . Oamenii sunt revoltați și spun ca se tem pentru siguranța lor. Specialiștii avertizeaza localnicii sa nu se apropie de salbaticiuni și sa sune de urgența la 112 daca vad un…

Din grija pentru tine”! Consultații medicale gratuite pentru salajeni

11:15, 07.05.2024 - Salajenii pot avea acces GRATUIT la consultații medicale de baza și ecografii in cadrul campaniei de educație și prevenție „ Din grija pentru tine „, care va ajunge, in aceste zile, la Zalau. Consiliul Județean Salaj și Spitalul Județean de Urgența Zalau se alatura inițiativei Bisericii Adventiste de…

„Suntem mai mult asemanatori decat diferiti”. Rakus, un urangutan ranit, observat cand folosește o soluție din plante pentru a-și trata rana de sub ochi

09:10, 03.05.2024 - Un urangutan de Sumatra din Parcul Național Gunung Leuser, Indonezia, s-a tratat folosind o pasta facuta din plante pentru a-si vindeca o rana de pe obraz, au observat oamenii de stiinta, relateaza BBC, preluat de agenția News.ro. Este pentru prima data cand o creatura din salbaticie a fost inregistrata…

Impactul prafului saharian asupra sanatații. Cum trebuie sa procedeze romanii in aceste zile

17:25, 24.04.2024 - Cat de periculos este praful saharian? Praful saharian este format din particule fine de nisip și minerale, care, odata ajunse in atmosfera, pot fi transportate pe distanțe mari. In general, concentrațiile de praf saharian prezente in aerul din Romania nu sunt considerate a avea un impact major asupra…

Ce metode pot sa foloseasca persoanele care nu pot dormi fara partener. Vor avea un somn liniștit

17:20, 19.03.2024 - Sunt cupluri care nu pot dormi separat, iar studiile au aratat ca acest lucru se datoreaza unor factori externi. Exista persoane care nu pot accepta sub nicio forma ideea de a dormi fara partenerul de viața. Cercetatorii au dezvaluit ce metode pot folosi aceste persoane pentru a adormi și fara partener!…

Persoanele cu afecțiuni ale vocii si-ar putea recapata capacitatea de a vorbi, cu ajutorul unui mic plasture

13:20, 18.03.2024 - Aproape o treime dintre oameni sufera de cel putin o tulburare a vocii in timpul vietii, potrivit unui nou studiu. Insa, cu ajutorul unui mic plasture adeziv, acestia ar putea intr-o zi sa vorbeasca din nou, folosind inteligenta artificiala (AI) care citeste miscarile muschilor gatului pentru a le…

INOVAȚIILE VIITORULUI In viitor, cercetatorii exploreaza tehnologii avansate capabile sa transforme aerul in alimente precum carne, lapte și oua.

14:20, 13.03.2024 - Viitorul aduce tehnologii revoluționare menite sa converteasca dioxidul de carbon din aer direct in alimente alternative precum carne, lapte și oua. The post INOVAȚIILE VIITORULUI In viitor, cercetatorii exploreaza tehnologii avansate capabile sa transforme aerul in alimente precum carne, lapte și oua.…

Semne subtile care indica deficiența de vitamina A și cum sa o corectezi

00:05, 12.03.2024 - Ce este vitamina A?Vitamina A este o vitamina solubila in grasimi, care este prezenta in mod natural in multe alimente. Exista 2 mari surse de vitamina A, și anume:1. Vitamina A preformata (retinol, esteri retinilici)2. Carotenoizii de provitamina A (alfa-carotenul și beta-carotenul), care sunt transformați…


Ce parere ai despre aceasta stire?