Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pentru că voia să devină regină, regele Thailandei i-a retras AMANTEI sale toate titlurile regale şi militare

Publicat:

, , a ordonat retragerea tuturor titlurilor regale si militare acordate concubinei sale, prezentata oficial in urma cu doua luni la din Bangkok, motivand ca aceasta nu i-a respectat dorintele si nu a dat dovada de loialitate, se arata, luni, intr-un comunicat al palatului regal, relateaza dpa.

Regele thailandez, in varsta de 67 de ani, i-a acordat lui titlul de „concubina oficiala” in luna august, la doar doua luni dupa casatoria lui cu Suthida Vajiralongkorn Na Ayudhya.

Citește și:  ar putea…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Discuții militare intre SUA și China pe tema Taiwanului

10:50, 06.04.2024 - Oficiali militari americani s-au intalnit cu omologii lor chinezi la inceputul acestei saptamani pentru in Hawaii, discuțiile fiind axate pe modul in care cele doua țari pot opera in siguranța, au declarat vineri oficiali americani, citați de Reuters.

Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta care modifica legea privind statutul cadrelor militare. Ce urmarește demersul legislativ

19:05, 28.03.2024 - Executivul a adoptat, joi, o ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea Legii nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare. Actul normativ aprobat face parte din demersurilor de consolidare a capacitatii de asigurare cu resurse umane a structurilor din sistemul de aparare, ordine publica…

In Transnistria a fost raportat un atac cu drone asupra unei baze militare din Tiraspol 

19:50, 17.03.2024 - Un incendiu a avut loc astazi pe teritoriul unei unitați militare din Tiraspol, in urma unei explozii. Potrivit mass-mediei transnistrene, s-a stabilit preliminar ca explozia s-a produs in urma unui atac cu o drona kamikaze, al carei zbor a fost inregistrat dinspre "Podul Trifoiului". Nu au fost raportate…

Elena Udrea porneste un nou „razboi” din inchisoare. Nu a mai putut sa taca: „Mai interesat de licitațiile de sute de milioane de euro decat de soarta deținuților”

11:41, 11.03.2024 - Aflata in spatele gratiilor, in Penitenciarul ”Targșor”, Elena Udrea a luat decizia de a critica sistemul, acuzand șefii Administratiei Nationala a Penitenciarelor de lipsa de itneres in reintegrarea celor din spatele gratiilor prin programele sociale de angajare.

Soigu susține ca Rusia intareste fortele militare in nord-vestul si vestul tarii ca raspuns la „consolidarea NATO”

09:25, 06.03.2024 - Rusia si-a consolidat fortele militare in nord-vestul si vestul tarii pentru a contracara ceea ce Moscova percepe drept o acumulare de forte in apropierea federatiei, relateaza Reuters, citand o declaratie a ministrului apararii, Serghei Soigu.

Comisia Europeana va propune achiziții militare comune, dupa modelul procedurii folosite in cazul vaccinurilor COVID-19

15:00, 28.02.2024 - Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat miercuri ca va propune in urmatoarele saptamani promovarea achizitiilor militare comune, in cadrul primei strategii industriale comunitare de aparare, similare cu cele realizate pentru cumpararea de vaccinuri COVID-19 sau de gaze naturale…

Institutul pentru Studiul Razboiului: „Moscova pune bazele unei posibile operațiuni militare in Moldova“

07:05, 17.02.2024 - Institutul pentru Studiul Razboiului susține ca Rusia folosește o retorica fața de Moldova foarte asemanatoare cu cea manifestata fața de Ucraina inainte de invazie. Declarațiile unor oficiali ruși fac referire nevoalata la un posibil „scenariu militar” pentru apararea rușilor din Transnistria.

Casa Alba avertizeaza ca SUA nu vor sprijini operațiuni militare majore al Israelului la Rafah

22:30, 08.02.2024 - Casa Alba a transmis, joi, ca nu va sprijini niciun plan al Israelului pentru operatiuni militare majore la Rafah si a declarat ca secretarul de stat Antony Blinken a exprimat clar preocuparile SUA cu privire la astfel de operatiuni, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. 


Ce parere ai despre aceasta stire?