Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pe modelul Fundației Caritatea, o companie italiantă pregătește un TUN IMOBILIAR cu o clădire monument. Ce măsuri va lua viceprimarul Stoia

Publicat:

Pe modelul avansat de Fundația Caritatea, care vrea declasificarea a doua cladiri aflate in zona centrala de patrimoniu a Timișoarei, și alte companii au in plan aceeași strategie. Neglijenta unor proprietari din Fabric, o companie italiana aflata in insolventa, risca sa produca un dezastru in urbea de pe Bega.  suspecteaza ca firma Traianp […] modelul Fundației Caritatea, o companie italianta pregatește un TUN IMOBILIAR cu o cladire monument. Ce masuri va lua viceprimarul Stoia a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

China anunța masuri „istorice” pentru a salva de la prabușire sectorul sau imobiliar

13:05, 17.05.2024 - Guvernul chinez a prezentat vineri un set amplu de masuri pe care le-a descris drept „istorice” pentru a incerca sa salveze sectorul imobiliar al țarii dupa ce marii jucatori de pe piața au ajuns in pragul falimentului, declanșand o criza severa, informeaza agențiile AFP și Reuters, citate de Agerpres.

Dupa modelul Georgiei, Turcia pregatește o lege privind "agentii de influenta"

14:56, 15.05.2024 - Parlamentul turc urmeaza sa primeasca in viitorul apropiat un proiect de lege privind "agentii de influenta", care ar prevedea pedepse cu inchisoarea pentru jurnalistii si cercetatorii acuzati ca lucreaza in beneficiul intereselor straine.

Mai multe cișmele, din care pot bea și animalele de companie, amplasate in cateva parcuri din Timișoara

13:15, 16.04.2024 - Mai multe cișmele publice pentru apa potabila urmeaza sa fie amplasate in cateva dintre parcurile Timișoarei. Acestea vor avea doua tavi din oțel inoxidabil, una pentru oameni și cealalta pentru animale de companie.

Un colos romanesc este pe buza prapastiei: este o companie strategica pentru Europa de Est

22:20, 10.04.2024 - Chimcomplex (CRC), principalul producator și furnizor de substanțe chimice vitale din regiune, anunța aprobarea "Planului de Masuri de Precauție și Dezvoltare Accelerata" pentru anul 2024. Acesta este un raspuns la evoluțiile nefavorabile și imprevizibile ale mediului de afaceri generate de conflictele…

Incepe sezonul capușelor: Masuri de prevenție pentru oameni și animale de companie. Ce sa facem daca ne mușca o insecta

10:36, 03.04.2024 - Incepe sezonul capușelor: Masuri de prevenție pentru oameni și animale de companie. Ce sa facem daca ne mușca o insecta Sezonul capușelor: Cum ne ferim de insecte. Inceputul lunii aprilie și temperaturile calde aduc cu ele un inamic pentru oameni, dar și pentru animale: capușele. Zilele de primavara…

Orașul Dubrovnik, considerat perla coastei croate, pregatește noi masuri impotriva turiștilor straini

15:25, 14.03.2024 - Autoritațile din orașul istoric croat Dubrovnik, una dintre cele mai populare destinații turistice ale țarii, vor sa ii atraga inapoi pe localnicii alungați de creșterea vertiginoasa a costului traiului din cauza turismului de masa, relateaza Reuters.

Reparațiile auto pentru mașinile mai vechi de 15 ani vor fi INTERZISE: UE pregatește noi masuri pentru deținatorii de „rable”

12:26, 01.03.2024 - Reparațiile auto pentru mașinile mai vechi de 15 ani vor fi INTERZISE: UE pregatește noi masuri pentru deținatorii de „rable” Reparațiile auto pentru mașinile mai vechi de 15 ani vor fi INTERZISE: UE pregatește noi masuri pentru deținatorii de „rable” Statul roman pregatește o lovitura dura pentru proprietarii…

Ciuca spune ca Guvernul pregatește masuri de reducere a cheltuielilor bugetare. Acestea vor fi stabilite in coaliție

17:25, 29.02.2024 - Presedintele PNL si al Senatului, Nicolae Ciuca, a declarat, joi, la Roman, ca guvernul va lua masuri de reducere a cheltuielilor bugetare, insa forma acestora va fi stabilita in cadrul coalitiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?