Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pe cine vrea Dodon premier, după demiterea Guvernului Maia Sandu: A lucrat la Banca Mondială

Publicat:

„Il cunosc pe Chicu din 2005, cand eram viceministru al economiei, el era șef de departament. A fost consilierul lui Greceanii, a lucrat la , este un profesionist foarte bun care ar putea face fața oricarei provocari. Asta nu inseamna ca promovam anumite candidaturi, dar consideram ca el este o candidatura potrivita pentru aceasta funcție" a spus

Nucleu puternic de profesionisti

 

este o candidatura potrivita, ca și mulți alți din echipa prezidențiala. Am mulți consilieri buni și dați sa recunoaștem ca in ultimul timp mi-a reușit sa creez…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tesla reduce prețurile unor modele in Europa, dupa ce a anunțat reduceri și in SUA

18:55, 21.04.2024 - Tesla reduce prețurile unor modele in Germania și in alte țari din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, a declarat duminica un purtator de cuvant, potrivit Reuters. Masura vine in contextul in care compania a dezvaluit ca reduce prețurile in China și in Statele Unite. CITEȘTE ȘI – Tesla reduce cu 2.000…

Țarile cu cea mai mare rezerva de aur pe cap de locuitor / Pe ce loc se afla Romania și cum au platit comuniștii importurile de cereale din Rusia cu rezerva de aur

09:10, 18.03.2024 - Statele Unite ale Americii dețin cea mai mare rezerva de aur din lume, aproape cat rezervele de aur ale urmatoarelor 3 țari din topul statelor cu cele mai mari rezerve: Germania, Italia și Franța. Topul e completat de Rusia, China și Elveția. Calculata pe cap de locuitor, rezervele de aur arata un cu…

VIDEO Tensiune maxima intre SUA și China. Beijingul acuza infiltratrea unui 'pion' intr-o zona strategica!

03:05, 07.03.2024 - China a acuzat miercuri Statele Unite ca folosesc Filipinele ca un "pion" in Marea Chinei de Sud, dupa mai multe incidente in ultimele saptamani in jurul micilor insule pe care cele doua tari si le disputa, relateaza AFP. "China indeamna Statele Unite sa nu foloseasca Filipinele ca pion pentru a…

Prețul, prima condiție in alegerea mașinii. Motoarele pe combustie interna revin pe creștere

15:25, 25.02.2024 - Prețul domina deciziile de achiziție a mașinilor in piețele dezvoltate, cum ar fi Germania (55%), Japonia (58%) și Statele Unite (59%), conform studiului Deloitte 2024 Global Automotive Consumer Study. In contrast, calitatea produsului primeaza pentru consumatorii din India (65%) și Asia de Sud-Est…

Moda mașinilor electrice franeaza brusc - Mașinile cu motoare pe combustie interna revin pe creștere (studiu Deloitte)

00:10, 24.02.2024 - Consumatorii de pe pietele dezvoltate, atat din Europa, cat si de peste Ocean, se uita la pret atunci cand isi aleg o masina noua, iar performanta vehiculelor este pe primul loc in optiunile cumparatorilor din China si Coreea de Sud, timp in care masinile cu motoare pe combustie interna revin pe crestere…

Un european, un american și un asiatic merg sa-și cumpere o mașina. La ce se uita mai atent fiecare dintre ei

13:25, 23.02.2024 - Prețul este principalul criteriu de alegere a marcii pentru pentru consumatorii de pe piețele din Germania (55%), Japonia (58%) și Statele Unite (59%), in timp ce calitatea produsului este pe primul loc pentru cei din India (65%) și Asia de Sud-Est (62%), iar performanța vehiculelor, pentru cumparatorii…

Prețul, primul criteriu in alegerea mașinii. Motoarele pe combustie interna revin pe creștere in preferințele consumatorilor

12:40, 23.02.2024 - Studiu Deloitte Prețul este principalul criteriu de alegere a marcii pentru urmatoarea mașina pentru consumatorii de pe piețele dezvoltate, inclusiv Germania (55%), Japonia (58%) și Statele Unite (59%), in timp ce calitatea produsului este pe primul loc pentru cei din India (65%) și Asia de Sud-Est…

Italia a inregistrat un excedent comercial in 2023, datorita reducerii facturii la energie

15:55, 15.02.2024 - Deficitul balantei energetice a fost aproape injumatatit anul trecut, scazand la -64,3 miliarde de euro, dupa ce in 2022 fusese de -110,9 miliarde. Cea de-a treia economie din zona euro inregistrase un deficit comercial de 34 de miliarde de euro in 2022, din cauza cresterii preturilor la energie, insa…


Ce parere ai despre aceasta stire?